Σερέλης: “Χάσαμε από κάποιες λεπτομέρειες και κάποια λάθη στην άμυνα”

Στις λεπτομέρειες που στοίχισαν στον Παναθηναϊκό στάθηκε ο Χρήστος Σερέλης στη συνέντευξη Τύπου μετά τη νέα ήττα με 81-73 από τον Ολυμπιακό.

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού, Χρήστος Σερέλης, δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε του αγώνα: 

“Ήταν ένα δύσκολο ματς για σχεδόν 40′. Χάσαμε από κάποιες λεπτομέρειες, κάποια λάθη που κάναμε στη δική μας άμυνα και κάποια σουτ που ζητήσαμε από τους παίκτες να πάρουν αλλά δεν έδειξαν την απαραίτητη εμπιστοσύνη για να σκοράρουν. Θεωρώ πως για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι απέναντι στον Ολυμπιακό ήμασταν ανταγωνιστικοί.

Όταν θα έχουμε με το καλό όλους τους παίκτες στη διάθεσή μας, θεωρώ πως θα είμαστε περισσότερο ανταγωνιστικοί και θα γίνουν σκληρές μάχες στους αγώνες της Basket League που είναι πλέον ο μοναδικός στόχος που μας έχει απομένει”.

Σε ερώτηση σχετικά με το αν θεωρεί πιο σημαντικό ως παράγοντα που έκρινε τον αγώνα την απόδοση του Βεζένκοφ στο τρίτο δεκάλεπτο ή τη συνολική εμφάνιση του Μπλακ, είπε:

“Δυο ήταν τα βασικά στοιχεία σήμερα. Το πρώτο ήταν ο Μπλακ. Περιμέναμε πως με την άμυνα που θα παίζαμε, ίσως να είχαμε αυτό το πρόβλημα. Και το δεύτερο ήταν η δημιουργία του Γουόκαπ. Είχαμε παίξει την ίδια άμυνα στο ΟΑΚΑ στο προηγούμενο παιχνίδι, είχαμε παίξει καλύτερη άμυνα πάνω του.

Αλλά όσο ήμασταν στο ματς και στην ουσία ήμασταν σχεδόν κατοχή-κατοχή, δεν αλλάξαμε την άμυνα για να μην βάλουμε κάποια άλλα παιδιά του Ολυμπιακού στην εξίσωση. Τώρα για τον Βεζένκοφ, έχει την ικανότητα. Φάγαμε ένα σημαντικό τρίποντο, που για τον Βεζένκοφ είναι εύκολο πλέον και εμείς εκεί είχαμε τα χέρια χαμηλά και το πληρώσαμε”.

Τέλος, για τον Λευτέρη Μαντζούκα ανέφερε: 

“Μου αρέσει να χρησιμοποιώ νέους παίκτες. Εφόσον αυτοί δουλεύουν και επιστρέφουν την εμπιστοσύνη που τους δείχνουμε. Τα έχουμε πει πολλές φορές για τον Λευτέρη. Να μην ξεχάσουμε να πούμε πως έχουμε κάνει και δυο οδυνηρές ήττες στην Ελλάδα. Στις οποίες… συμμετείχε ο Μαντζούκας και όλοι. Όλοι έχουν να μάθουν από αυτές τις καταστάσεις.

Νομίζω πως από τη στιγμή που υπάρχουν αρκετά νέα παιδιά στην ομάδα, πρέπει να χρησιμοποιούνται για να δείξουν αν μπορούν να βοηθήσουν τον Παναθηναϊκό. Σε μια χρονιά που κανείς δεν πρέπει να τη θεωρεί χαμένη γιατί δεν έχει τελειώσει. Όλοι οφείλουν να προσπαθήσουν για το καλύτερο δυνατό και να δείξουν κάποια παιδιά το ταλέντο τους. Όπως έκανε σήμερα ο Μαντζούκας“.

 

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ