Πρίντεζης: “Σουβλάκι με πίτα και κούπα στο Βελιγράδι”! (vid)

Ο Γιώργος Πρίντεζης έδωσε… ρεσιτάλ και απάντησε με τον δικό του, μοναδικό, τρόπο σε ερωτήσεις των φίλων της EuroLeague.

Αναλυτικά όσα είπε ο αρχηγός του Ολυμπιακού που ετοιμάζεται για το Final 4 της EuroLeague στο Βελιγράδι και τον ημιτελικό με την Εφές, την Πέμπτη (19/5, 19:00):

Για τον λόγο που είναι τόσο καλός παίκτης: “Δεν ξέρω αν είμαι καλός. Πως ξέρεις ότι είμαι καλός; Ίσως είμαι κακός. Ποιος ξέρει. Δεν μπορώ να δώσω μία απάντηση σε αυτό. Δεν ξέρω αν είμαι καλός”.

Για το επόμενο βήμα στην καριέρα του και  το αν θα ασχοληθεί με την προπονητική: “Το επόμενο βήμα στην καριέρα μου είναι να… αποσυρθώ, να ξεκουραστώ κάνα δύο χρόνια και να μείνω μακριά από τα πάντα. Και όσο για το αν θέλω να γίνω προπονητής, όχι δεν είναι μέσα τις προτεραιότητές μου. Θα ήθελα να γίνω προπονητής μόνο αν ασχοληθώ με τα μικρά παιδιά. Αυτό θα το ήθελα”.

Για το αγαπημένο του τραγούδι: “Δεν έχω κάποιο αγαπημένο τραγούδι. Συνήθως ακούω ελληνική μουσική με πολύ… πόνο στην καρδιά, όπως όλα τα ελληνικά τραγούδια”.

Για τον κορυφαίο προπονητή που έχει συνεργαστεί: “Μπορώ να πω ότι ήταν ο Ντούσαν Ίβκοβιτς και υπάρχουν πολλοί λόγοι. Κερδίσαμε τη Euroleague και πρωταθλήματα στην Ελλάδα και τον σέβομαι πολύ. Όχι ότι δεν σέβομαι τους άλλους προπονητές, αλλά ο Ίβκοβιτς για όλο το μπάσκετ ήταν ένας θρύλος”.

Για την κορυφαία στιγμή στην καριέρα του: “Το back to back στη Euroleague. Πιστεύω ήταν ότι καλύτερο για έναν επαγγελματία παίκτη στην Ευρώπη”.

Για το αγαπημένο του φαγητό: “Σουβλάκι! Σουβλάκι με πίτα”!

Για τον πιο δύσκολο αντίπαλο που είχε σε Final Four: “Θα μπορούσε να είναι ο Κιριλένκο της ΤΣΣΚΑ. Ήταν ένας πολύ καλός παίκτης, που μπορούσε να παίξει σε όλες τις θέσεις και τόσο αμυντικά όσο και επιθετικά ήταν πολύ καλός παίκτης”.

Για το αν θα φέρει το Ευρωπαϊκό από το Βελιγράδι: “Θα το κάνω για μένα πρώτα και μετά θα το κάνω και για εσάς παιδιά, το υπόσχομαι”!

Δείτε το σχετικό βίντεο με τις απαντήσεις του Πρίντεζη:

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ