Πρίντεζης: “Όταν ακούω κάποιο σύνθημα, ψιλοντρέπομαι λες και είμαι παιδάκι”

Εμφανώς συγκινημένος εθεάθη ο Γιώργος Πρίντεζης, κατά τη διάρκεια και με το τέλος του μικρού τελικού κόντρα στην Μπαρτσελόνα.

Ήταν πιθανότατα το τελευταίο ευρωπαϊκό παιχνίδι του, αν και ο ίδιος δεν έχει αποκαλύψει ακόμα τα μελλοντικά του πλάνα.

Ιδού τι είπε αρχικά στις δηλώσεις του μετά τον μικρό τελικό: “Όλοι μας θέλαμε να κερδίσουμε το τρόπαιο κακά τα ψέματα. Χάσαμε μία πρόκριση σε τελικό από λεπτομέρειες αλλά το συναίσθημα είναι όμορφο. Είναι προνόμιο για την ομάδα να είναι εδώ και έτσι είναι ο αθλητισμός, δεν μπορείς να τα έχεις όλα.

Τα Final Four είναι και λίγο παγίδα οπότε πρέπει να μείνουμε ενωμένοι να ξεκουραστούμε λίγο και να επανέλθουμε συγκεντρωμένοι. Το πρωτάθλημα είναι ο βασικός μας στόχος και αν τον πετύχουμε μαζί με το κύπελλο και το Final Four θα είναι μία ονειρεμένη χρονιά”.

Ερωτηθείς για την αποθέωση του κόσμου, απάντησε: “Είναι αμοιβαίο και τους ευχαριστώ. Παρόλο που είμαι 37 σχεδόν 38, κάποιες φορές όταν ακούω κάποιο σύνθημα, ψιλοντρέπομαι λες και είμαι παιδάκι. Δεν μπορώ να το συνηθίσω, αλλά είναι πολύ όμορφο”.

Κληθείς να σχολιάσει την απόφαση περί απόσυρσης από τη δράση, ο Πρίντεζης τόνισε: “Η πρώτη επαγγελματική προπόνηση είναι να βάζει στόχους κάθε μέρα. Όταν ήρθα το 2000 δεν είπα να στεφτώ πρωταθλητής στον Ολυμπιακό. Ήμουν αδύναμος και δεν άξιζα να παίζω στην αντρική ομάδα οπότε βάζεις στόχους σιγά σιγά να βελτιώνεις το παιχνίδι σου για να πάρεις χρόνο.

Είναι σχετικό το αν είσαι πρότυπο ή όχι. Δεν σημαίνει ότι αν κάποιος δεν είναι πρότυπο είναι κακός άνθρωπος. Ο καθένας έχει δικά του πιστεύω και θέλω. Εγώ αν μπορούσα θα ήθελα να μείνω για πάντα σε αυτή την ομάδα.

Σίγουρα είναι σπουδαίο να τελείωνα την καριέρα μου με Final Four, αλλά δεν θέλω να το προδικάζω ή να το εκβιάζω. Και να μην γινόταν αυτό αν είχα πάρει μία απόφαση δεν θα την άλλαζα για να εκβιάσω κάτι. Αν συμβεί και τελειώσουμε καλά θα είναι ονειρικό, αν όχι εγώ είμαι χαρούμενος και γεμάτος που τελειώνω – αν τελειώσω. Υπάρχουν δικοί μου λόγοι προσωπικοί που δεν θέλω να πω κάποια πράγματα. Όταν έρθει η ώρα θα σας τα πω όλα”.

 

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ