Ολυμπιακός: Ο Κάνααν χάνει τη Βιλερμπάν, όλα ανοικτά με Παναθηναϊκό!

Η προετοιμασία του Ολυμπιακού για τη «διαβολοβδομάδα» και τις αναμετρήσεις με την Βιλερμπάν την Τετάρτη (29/3) και τον Παναθηναϊκό την Παρασκευή (31/3) ολοκληρώνεται με τον Αϊζάια Κάνααν να παραμένει στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Ο Αμερικανός γκαρντ που ταξίδεψε στην πατρίδα του μετά τον αγώνα της περασμένης Παρασκευής (24/3) με την Παρτιζάν στο Βελιγράδι προκειμένου να βρεθεί στο πλευρό της γυναίκας του, στη γέννηση του δεύτερου παιδιού του, δεν φαίνεται να επιστρέφει τουλάχιστον για τον αγώνα με τους Γάλλους.

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας και οι συνεργάτες του θέλουν να πιστεύουν ότι ο Αϊζάια Κάνααν θα μπορέσει να έρθει για το «αιώνιο» ντέρμπι της Παρασκευής στο ΣΕΦ, αν και ακόμη όλα είναι ανοικτά.

Πρόκειται για έναν πολύ σημαντικό παίκτη στην περιφέρεια του Ολυμπιακού, ο οποίος είναι απαραίτητος για την ομάδα. Ο Κάνααν από την πρώτη στιγμή είναι σε επικοινωνία με τους ανθρώπους της ομάδας και θα ενημερώσει για την επιστροφή του άμεσα.

Προφανώς και στα πλάνα του Μπαρτζώκα δεν συμπεριλαμβάνεται καθόλου για τον αγώνα με την Βιλερμπάν, καθώς ακόμη παραμένει στις Ηνωμένες Πολιτείες. Όμως, εάν γεννήσει η γυναίκα του μέχρι την Τρίτη (28/3) πιθανότατα θα προλάβει να επιστρέψει, διαφορετικά δεν θα αγωνιστεί ούτε με τον Παναθηναϊκό. Όμως, αυτό είναι κάτι που άμεσα δεν μπορεί να εκτιμηθεί.

 

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ