Ολυμπιακός: Ναυάγιο τα 15 τελευταία λεπτά στη Βιτόρια

Το γεγονός ότι θα επιμείνει να λέει αλήθειες, κι ας είναι σκληρές επισήμανε ο Γιώργος Μπαρτζώκας στον απόηχο της ήττας με 91-66 από την Μπασκόνια, η οποία ήταν η έβδομη συνεχόμενη φέτος στη Euroleague για τον Ολυμπιακό.

Στη Media Day, της Πέμπτης, για τον αγώνα με τον Ερυθρό Αστέρα (05/03), ο Γιώργος Μπαρτζώκας χαρακτήρισε “ναυάγιο” την παρουσία της ομάδας του στα 15 τελευταία λεπτά του αγώνα στη Βιτόρια.

“Μπορούμε να πούμε πολλά που έφταιξαν στον αγώνα με την Μπασκόνια. Στα τελευταία 15 λεπτά ήμασταν ένα ναυάγιο! Παραιτηθήκαμε από τον αγώνα.

Είμαι ρεαλιστής: Ερχόμαστε από επτά συνεχόμενες ήττες, ενώ χάσαμε τρία από αυτά τα παιχνίδια στο τέλος. Η ομάδα επιβαρύνθηκε από αυτούς τους αγώνες, είχαμε σημαντικούς παίκτες που έλειψαν. Στο τέλος του αγώνα με την Μπασκόνια χάσαμε την αυτοπεποίθησή μας, δεν ήμασταν ομάδα”.

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας τόνισε όμως ότι στηρίζει τους παίκτες:

“Οφείλω να είμαι σκληρός και να λέω αλήθειες στους παίκτες. Κάναμε λάθη και χάσαμε πολλά παιχνίδια. Υπάρχουν αγώνες που είμαστε συμπαγής ως ομάδα και άλλα που πάμε να τα κερδίσουμε ως μονάδες. Είναι μικρή η απόσταση του να είσαι επιτυχημένος από αποτυχημένος. Στηρίζουμε το υλικό που έχουμε”!

 

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ