Μπαρτζώκας: Περιορισμένες λύσεις στους ψηλούς (pics)

Για τις απουσίες πέντε παικτών και το κενό που δημιουργούν μίλησε ο προπονητής του Ολυμπιακού, Γιώργος Μπαρτζώκας, την Τετάρτη (25/11) μια μέρα πριν από τον εντός έδρας αγώνα με την Μπασκόνια στο ΣΕΦ.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, εξήγησε ότι το μεγαλύτερο πρόβλημα είναι στη γραμμή ψηλών και στις δύο θέσεις, όπου θα κληθούν παίκτες να ανέβουν μια, ώστε να καλυφθεί το κενό.

“Το ζήτημα που δημιουργούν οι απουσίες λόγω κορονοϊού, είναι η ερώτηση που θα γίνει σε όλους τους προπονητές φέτος, μαθηματικά συμβαίνει σε όλους! Οπότε δεν μπορούν να το λέμε ως δικαιολογία, αν και είναι φυσικά ένας παράγοντας που θα παίξει ρόλο” είπε ο Γιώργος Μπαρτζώκας και εξήγησε:

allstarbasket.gr

Εμείς προχωράμε χωρίς πέντε παίκτες για τον αυριανό αγώνα, μεταξύ των οποίων και ο τραυματίας Χάρισον. 

Οπότε πρέπει να κάνουμε άλλα πράγματα για να είμαστε ανταγωνιστικοί”.

Σε ερώτηση για τη θέση που έχει πληγεί περισσότερο ο Ολυμπιακός, ο Μπαρτζώκας είπε:

“Είναι οι θέσεις των ψηλών, οι λύσεις είναι εξαιρετικά περιορισμένες. Για να λύσουμε το πρόβλημα πρέπει κάποιοι παίκτες να ανέβουν θέση. 

Αυτήν την εβδομάδα μας βοήθησαν κάποια παιδιά από τη Β’ ομάδα, αλλά είναι πρόβλημα το ότι έχουμε καιρό να παίξουμε αγώνα. Μας βοήθησε ο φιλικός αγώνας που δώσαμε προχθές (σ.σ. με το Mεσολόγγι) αλλά έχουμε καιρό να δώσουμε αγώνα με τα χαρακτηριστικά και την ένταση που έχει η Euroleague”.

allstarbasket.gr

Για την αυριανή αντίπαλο του Ολυμπιακού, στο ΣΕΦ, Μπασκόνια ο Γιώργος Μπαρτζώκας είπε:

“Όποιος καταλαβαίνει το μπάσκετ, βλέπει ότι η Μπασκόνια παίζει σε ψηλό ρυθμό, λόγω του ισπανικού μπάσκετ αλλά και της φιλοσοφίας που έχει και ο προπονητής της, Ντούσκο Ιβάνοβιτς. Είναι η ομάδα με τις πιο πολλές κατοχές. Στην ήττα της από τη Ζενίτ, ο προπονητής της είπε ότι έχασε γιατί η αντίπαλός της, την πήγε στο δικό της ρυθμό. 

Δεν θέλει βεβιασμένες, αλόγιστες επιθέσεις. Θέλει υπομονή και καλή κυκλοφορία της μπάλας” κατέληξε ο προπονητής του Ολυμπιακού.

 

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ