Μπαρτζώκας: Αξιέπαινη η προσπάθεια στο δεύτερο ημίχρονο

Τα δύο πρόσωπα της ομάδας του, προσπάθησε να εξηγήσει ο προπονητής του Ολυμπιακού Γιώργος Μπαρτζώκας έπειτα από το θρίλερ με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας που νίκησαν οι Ρώσοι με 75-74. 

Τα απέδωσε, στις δυσκολίες των τελευταίων ημερών, με τις απουσίες, τις διαφορές στο ρόστερ, αλλά έδωσε συγχαρητήρια στους παίκτες τους για την τελική τους προσπάθεια.

Συγκεκριμένα ο Γιώργος Μπαρτζώκας είπε έπειτα από τον αγώνα της Πέμπτης:

“Θέλω να συγχαρώ την ΤΣΣΚΑ για τη νίκη.

Είναι προφανές πως είχαμε δύο πρόσωπα. Ένα στο πρώτο ημίχρονο και ένα εντελώς διαφορετικό στο δεύτερο ημίχρονο.

Αν μπορώ να βρω τους λόγους, πολλά έγιναν στην ομάδα τις τελευταίες εβδομάδες. Ένα σερί παιχνιδιών που χάθηκαν στο τέλος και κάποιοι τραυματισμοί όπως του Μάρτιν, του Παπανικολάου και του Χάρισον μας επηρέασαν.

Στο δεύτερο ημίχρονο επιστρέψαμε, είχαμε το πνεύμα που θέλω να έχει η ομάδα και ακόμα στο τέλος είχαμε την ευκαιρία να κερδίσουμε, αλλά έγιναν πράγματα που δεν μας επέτρεψαν να κερδίσουμε. Κάποιες χαμένες βολές, ένα χαμένο τζάμπολ, οι βολές του Τζέιμς. Πρέπει να κρατήσουμε την προσπάθεια του δευτέρου μέρους και ακόμα κι αν χάσαμε το παιχνίδι πρέπει να δώσουμε συγχαρητήρια στους παίκτες να κρατήσουν το κεφάλι ψηλά και να συνεχίσουν να παλεύουν ως το τέλος.

Στον Ολυμπιακό πρέπει να κερδίζεις και όταν δεν κερδίζουμε είναι πρόβλημα. Παίζεις τελικούς από την αρχή στην Ευρωλίγκα και αν μια ομάδα λυγίσει τα παιχνίδια είναι πολύ σκληρά.

Είναι και η κατάσταση που βρίσκεις τον αντίπαλο.

Η λίγκα είναι δύσκολη. Χάσαμε τους πιο hustle παίκτες μας, τον Μάρτιν και τον Παπανικολάου.

Αν δεν παίζεις με ένταση είναι θέση. Όσοι έπαιξαν ήταν στη σωστή κατεύθυνση. Παίξαμε μαζί και παρά το ότι χάσαμε ευκαιρίες να τελειώσουμε το παιχνίδι η προσπάθειά μας στο δεύτερο μέρος ήταν αξιέπαινη”.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ