Ιτούδης: «Ο Ολυμπιακός μας τσάκισε, ήρθε η ώρα να τους ανταγωνιστούμε»!

Τις άσχημες εικόνες του πρώτου αγώνα στο ΣΕΦ θυμήθηκε ο προπονητής της Φενέρμπαχτσε Δημήτρης Ιτούδης εν όψει του αγώνα της Τρίτης (31/1, 19:45) στην Κωνσταντινούπολη με τον Ολυμπιακό.

Μάλιστα, όπως εξήγησε περιμένει την αντίδραση των παικτών του.

«Παίζουμε με τον πρωτοπόρο της Euroleague και μια από τις πιο ανταγωνιστικές ομάδες. Παίζουμε κόντρα στην ομάδα που έχει χτίσει πάνω σε αυτό που έχει τα τελευταία 3 χρόνια, έχοντας έναν μεγάλο κορμό εγχώριων και ξένων παικτών. Παίζουν πολύ επιθετικό μπάσκετ και μας τσάκισαν στο πρώτο παιχνίδι» δήλωσε ο προπονητής της Τουρκικής ομάδας.

Και συμπλήρωσε: «Είναι καιρός να ανταγωνιστούμε μια τόσο μεγάλη ομάδα. Έχουμε πολύ κίνητρο να παίξουμε εναντίον τους στην έδρα μας. Θέλουμε κάθε οπαδό, κάτι που είναι ένα πολύ σημαντικό κομμάτι της ιστορίας μας που θέλουμε να χτίσουμε. Είναι πολύ σημαντικό μέρος αυτού που ο πρόεδρος μας και το Διοικητικό Συμβούλιο προσπαθούν να οικοδομήσουν.

Είναι, λοιπόν, καιρός να ενώσουμε τις φωνές και το χειροκρότημα τους για να βοηθήσουμε την ομάδα να αποδώσει σε αυτό το υψηλών απαιτήσεων παιχνίδι».

 

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ