Ιτούδης: “Φοβάμαι το τηλεφώνημα του γιατρού”

Η ΤΣΣΚΑ, παρότι αγωνίστηκε χωρίς τους Μιλουτίνοφ, Στρέλνιεκς και Αντόνοφ, οι οποίοι βρέθηκαν θετικοί στον κορωνοϊό, πήρε τη νίκη κόντρα στην Λόκο, με τον Δημήτρη Ιτούδη να αναφέρεται στην εμφάνιση της ομάδας του, αλλά και τον… φόβο ενός τηλεφωνήματος από τον γιατρό των Ρώσσων.

Αναλυτικά:

“Συγχαρητήρια στην ομάδα για τη νίκη, χρειαζόμαστε τέτοιους αγώνες. Χάσαμε τρεις βασικούς παίκτες, πριν από αυτήν την αναμέτρηση προηγήθηκε μια μεγάλη πτήση, μια βραδινή προπόνηση και αβεβαιότητα με τα αποτελέσματα των τεστ. Δεν ήξερα ποιους παίκτες θα έχω στην διάθεσή μου. Ταυτόχρονα, η ομάδα έχει μια κατανόηση για το πού βρίσκονται, τι πρέπει να γίνει για το κλαμπ και τους οπαδούς. Μιλήσαμε πολύ για τον αγώνα και κερδίσαμε το δεύτερο και τρίτο δεκάλεπτο με σκορ 57-33. Δεν είναι η διαφορά 24 πόντων, αλλά η προσπάθεια που δείχνεται.

Βλέπω πώς αντιδρούμε και είμαι ευχαριστημένος με το πώς οι παίκτες αντιλαμβάνονται την κριτική. Τώρα ζούμε σε μια κατάσταση αβεβαιότητας, το μόνο που φοβάμαι είναι όταν χτυπάει το τηλέφωνο ή μου στέλνει μήνυμα ο γιατρός, ότι θα είναι ένα κακό νέο για την ομάδα. Χρειαζόμαστε ακόμα χρόνο. Σίγουρα μας επηρέασε το ότι δεν παίξαμε αγώνες υψηλού επιπέδου στην προετοιμασία.

Ο Μπολομπόι έγραψε το ρεκόρ στα μπλοκ σήμερα και είμαι χαρούμενος γι ‘αυτόν. Έχει πολύ μπάσκετ μέσα του. Μπορεί να είμαι σκληρός μαζί του, αλλά ταυτόχρονα του λέω ότι δεν κοουτσάρω τον παίκτη που είναι τώρα, αλλά τις δυνατότητες που έχει μέσα του. Για άλλη μια φορά, συγχαίρω την ομάδα για μια καλή νίκη. Ευχαριστώ τους φιλάθλους που μας υποστήριξαν σήμερα”.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ