Γ. Αγγελόπουλος: “Δεν έχει ξαναγίνει αυτό που έγινε εδώ”

Οι Γιώργος και Παναγιώτης Αγγελόπουλος αποθέωσαν τον κόσμο του Ολυμπιακού για την παρουσία του στο Βελιγράδι, ενώ παράλληλα έπλεξαν το εγκώμιο του Γιώργου Μπαρτζώκα.

“Δεν έχει ξαναγίνει αυτό που έγινε εδώ, 12.000 ταξίδεψαν απ’ όλο τον κόσμο για να έρθουν στο Βελιγράδι. Χάσαμε στο τελευταίο δέκατο του δευτερολέπτου, αλλά ο κόσμος τραγουδάει ακόμα”, είπε αρχικά ο Γιώργος Αγγελόπουλος.

Στη συνέχεια τόνισε χαρακτηριστικά: “Η ομάδα του ‘μέχρι τέλους’ έφτασε ως εδώ. Υπάρχει καθολική αποδοχή του κόουτς Μπαρτζώκα. Έχει κατακτήσει τον σεβασμό του κόσμου και της Ευρώπης ολόκληρης. Είναι δύσκολο και του αξίζουν συγχαρητήρια. Ό,τι και να πεις είναι λίγο για τον Γιώργο και ελπίζουμε να σηκώσουμε μαζί του το νταμπλ”.

Τέλος, ο Γιώργος Αγγελόπουλος επανέλαβε το αίτημα για την επιβολή salary cap στην EuroLeague, υποστηρίζοντας ότι θα γίνει πιο ανταγωνιστικό το προϊόν και πως με αυτόν τον τρόπο όλες οι ομάδες θα μπορούν να διεκδικήσουν το τρόπαιο.

Ο Παναγιώτης Αγγελόπουλος, από την πλευρά του, είπε: “Αισθανόμαστε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε τον κόσμο που ήρθε στο Βελιγράδι, γιατί δεν έχει ξαναγίνει ποτέ, ήταν συγκλονιστικός και μας γεμίζει με περηφάνια”.

Κατόπιν σχολίασε: “Κάναμε υπέρβαση για να φτάσουμε ως εδώ. Φάγαμε ένα καλάθι στα 0.2 δεύτερα και αποκλειστήκαμε στον ημιτελικό. Έτσι είναι, άλλες φορές το κάναμε εμείς. Ο Μπαρτζώκας βγήκε προπονητής της χρονιάς από όλη την Ευρώπη, όχι από εμάς.

Για τον Πρίντεζη, αν ήταν το τελευταίο παιχνίδι του, έγινε αυτό που του άξιζε. Εγώ δεν φανταζόμουν το 2009, τη μόνη φορά που έφυγε μετά από ημιτελικό Final Four, ότι το 2022 θα φτάσουμε σε αυτό το σημείο να αποθεωνόμαστε από 12.000 κόσμο.

Πάμε τώρα να πάρουμε το πρωτάθλημα για να κλείσει καταπληκτικά αυτή η χρονιά. Το νταμπλ έχουμε να το κάνουμε από το 1997″.

 

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ