Βόμβα… ενόψει εκλογών στην ΕΟΚ: Ο Προμηθέας υπογράφει νέο τριετές με το Eurocup!

Εντυπωσιακή εξέλιξη με… άρωμα ΕΟΚ για την πατρινή ομάδα και το ελληνικό μπάσκετ καθώς όπως έγινε γνωστό ο Προμηθέας υπογράφει τριετές συμβόλαιο με το Eurocup, ενώ ο ιδιοκτήτης του κατεβαίνει ως υποψήφιος πρόεδρος της Ομοσπονδίας.

Πρακτικά αυτή η κίνηση έχει τεράστιες προεκτάσεις καθώς πλέον η θέση του Προμηθέα δεν παίζει κανένα ρόλο στο ελληνικό πρωτάθλημα. Βέβαια το τεράστιο θέμα που προκύπτει αγγίζει πλέον και το ζήτημα των εκλογών καθώς ο ιδιοκτήτης του Προμηθέα κατεβαίνει ως υποψήφιος πρόεδρος στην Ομοσπονδία μπάσκετ που είναι σε ανοιχτή αντιπαράθεση… δεκαετιών με την Ευρωλίγκα που διοικεί και το Eurocup.

Στο μίτινγκ της ECA που έγινε την Παρασκευή εν όψει της νέας χρονιάς, το παρών έδωσε και η ομάδα της Πάτρας, ενώ αναλύθηκε το πλάνο για την σεζόν 2021/22 με την προοπτική να δοθούν εγγυημένα συμβόλαια σε συλλόγους για την αναβάθμιση της διοργάνωσης. Έτσι λοιπόν ο Προμηθέας με βάση την παρουσία του τα τελευταία χρόνια, θα είναι μία από αυτές τις ομάδες που θα λάβουν εγγυημένο συμβόλαιο τριών ετών για το EuroCup, ενώ αναμένεται να είναι εκτός απροόπτου και ο μοναδικός εκπρόσωπος της Ελλάδας. 

 

 

 Google news
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ  logo ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ