Προμηθέας: Θα απαντήσουμε στις προκλήσεις του Παναθηναϊκού από Δευτέρα

Ο Προμηθέας έδωσε τη δική του απάντηση στην ανακοίνωση που εξέδωσε ο Παναθηναϊκός και πρότεινε να γίνει ο τελικός Κυπέλλου στο ΣΕΦ. Λίγο αργότερα, με δική της ανακοίνωση η ΕΟΚ ξεκαθάρισε ότι ο αγώνας θα διεξαχθεί την Κυριακή (9/5, 20:00) στο ΟΑΚΑ, όπως είχε οριστεί. 

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Προμηθέα:

«Πραγματικά απορούμε που η ΚΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ στο απλό αίτημα μας για να μη τελεσθεί ο τελικός στο ΟΑΚΑ απαντά με μια μακροσκελή ανακοίνωση τοποθετούμενη σε άσχετα ζητήματα προσπαθώντας να εμπλέξει πρόσωπα και εκλογές ΕΟΚ σε ένα απλό αλλά καίριο ερώτημα. Επειδή σε καμία περίπτωση δεν έχουμε σκοπό να δυναμιτίσουμε το κλίμα πριν το τελικό της Κυριακής που για εμάς είναι γιορτή γι’ αυτό και δεν θα απαντήσουμε στις προκλήσεις. Από Δευτέρα…

Σε κάθε περίπτωση χαιρόμαστε που η ΚΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ συμφωνεί και επισήμως στο αίτημα μας να μην γίνει ο τελικός στο ΟΑΚΑ. Γι’ αυτό καλούμε σήμερα το απόγευμα στις 6 ή όποια άλλη ώρα σήμερα μπορούν σε τηλεσυνάντηση τον εκπρόσωπο της ΕΟΚ, τον εκπρόσωπο της ΚΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ και μαζί με εκπρόσωπο της ΚΑΕ ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ώστε να αποφασίσουν από κοινού για το γήπεδο τέλεσης του τελικού».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Παναθηναϊκός: «Βιάζονται στον Προμηθέα» λένε οι «πράσινοι»

Προμηθέας: «Καλούμε τον Παναθηναϊκό για τέλεση του τελικού Kυπέλλου σε ουδέτερη έδρα»

Σπαρταριστοί διάλογοι στον ΕΣΑΚΕ περί ηθικής και μη!

Έτοιμοι να αντιδράσουν Παναθηναϊκός, AEK, Περιστέρι για αθέτηση «ηθικής συμφωνίας» με τον Προμηθέα

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ