Ζούρος: “Είμαι σε ένα σύλλογο υγιή, πολύ σύντομα θα χτίσουμε κάτι καλό” (vids)

Προσγειωμένοι εμφανίστηκαν στις δηλώσεις τους Νίκος Ρογκαβόπουλος και Ηλίας Ζούρος μετά το άνετο διπλό του Προμηθέα στη Νίκαια με 65-88 για την 7η αγωνιστική της Stoiximan Basket League.

Αναλυτικά όσα δήλωσαν στην κάμερα της ΕΡΤ:

Ζούρος: ”Ευχαριστώ τη διοίκηση του Προμηθέα που μου εμπιστεύτηκε την ομάδα, η οποία είναι πολύ σοβαρή και νοικοκυρεμένη, ελπίζω να κάνουμε καλά πράγματα στη συνέχεια. Θέλω σταδιακά να βελτιωθούμε, να παίξουμε καλύτερα σε άμυνα και επίθεση. Έχουμε πρόοδο και διάθεση, θέλουμε πολύ δουλειά ακόμα. Είμαι σε ένα σύλλογο πολύ σοβαρό και υγιή, πολύ σύντομα θα χτίσουμε κάτι καλό. Αυτό μας ενδιαφέρει και θα έρθει το αποτέλεσμα, είναι δεδομένο. Να γίνουμε πρώτα ομάδα. Συγχαρητήρια στην ομάδα του Ιωνικού για την προσπάθεια, είχαν ελλείψεις και πάλεψαν πραγματικά πολύ”.

Ρογκαβόπουλος: ”Παρουσιαστήκαμε πολύ καλοί και διαβασμένοι, ξεφύγαμε στη διαφορά ακολουθώντας το πλάνο του προπονητή. Μπορούμε να βελτιωθούμε πάρα πολύ αν συνεχίσουμε να δουλεύουμε σκληρά. Η αλλαγή προπονητή δημιουργεί θετικό κλίμα στην ομάδα. Ο Coach Ζούρος είναι πολύ καλός και έμπειρος προπονητής, βρίσκεται πολλά χρόνια στο χώρο, πιστεύω πως ξέρει πως να διαχειριστεί το υλικό του”.

Το βίντεο με τις δηλώσεις Ρογκαβόπουλου-Ζούρου στην ΕΡΤ μετά τη νικηφόρα συνάντηση με τον Ιωνικό:

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ