Σκουρτόπουλος: Να χτίσουμε κάτι τελείως διαφορετικό

Με αισιοδοξία και φιλοδοξίες για μια πετυχημένη σεζόν, άρχισε την Τετάρτη η προετοιμασία του Ηρακλή, με τον προπονητή του, Θανάση Σκουρτόπουλο, να εξηγεί ότι φέτος, θέλει να χτίσει κάτι τελείως διαφορετικό.

Ο Θανάσης Σκουρτόπουλος είχε στη διάθεσή του μόνο τους Έλληνες παίκτες, καθώς οι ξένοι αναμένονται τις επόμενες μέρες στη Θεσσαλονίκη.

Στην πρώτη συγκέντρωση βρέθηκαν οι εξής παίκτες:

Γιώργος Φίλιος, Γιώργος Πετανίδης, Κώστας Παπαδάκης, Γιάννης Αγραβάνης, Γιάννης Κουζέλογλου, Δημήτρης Χαριτόπουλος, Νίκος Δημαλής, Μάνος Βαφειάδης, Ηλίας Λάτος, Κριστ Γουάμπα.

Οι παίκτες που προέρχονται από την εφηβική ομάδα (Δημαλής, Βαφειάδης, Λάτος) και ο Γουάμπα έχουν βοηθητικό ρόλο στην προετοιμασία, μέχρι να ολοκληρωθούν οι αφίξεις των παικτών, που έχουν αποκτηθεί από την ομάδα.

Ο Γάιος Σκορδίλης έφτασε σήμερα (18/08) αργά το απόγευμα στη Θεσσαλονίκη, υποβλήθηκε σε τεστ κορονοϊού και θα ενταχθεί αύριο (19/08) στις προπονήσεις.

Σκουρτόπουλος: “Να χτίσουμε κάτι τελείως διαφορετικό”

Αισιόδοξος και με πολύ όρεξη για δουλειά, ενόψει της καινούργιας σεζόν εμφανίστηκε ο Θανάσης Σκουρτόπουλος, μετά το τέλος της πρώτης προπόνησης.

“Ξεκινάμε σήμερα (18/08), με πολύ όρεξη και αισιοδοξία για τη νέα χρονιά. Μια καινούργια ομάδα ολοκληρωτικά.

Θέλουμε να χτίσουμε κάτι τελείως διαφορετικό. Τα νέα πρόσωπα θα φέρουν και αρκετά μεγάλη αλλαγή στη νοοτροπία. Θέλουμε να είμαστε διαφορετικοί, σε χαρακτήρα και ποιότητα. Νομίζω ότι τα παιδιά, που έχουμε επιλέξει θα ανταποκριθούν στο ρόλο αυτό”, επεσήμανε αρχικά ο τεχνικός του Ηρακλή και συνέχισε λέγοντας:

“Ο στόχος μας είναι να είμαστε μια δυναμική ομάδα και να διεκδικήσουμε όλους τους στόχους, που μπορεί να έχει η ομάδα γι’ αυτή τη σεζόν και ο καθένας μας να προσφέρει το μέγιστο για το καλό της ομάδας του Ηρακλή.

Θέλουμε να είμαστε αισιόδοξοι, θέλουμε ο κόσμος να είναι κοντά, να αγαπήσει την προσπάθεια αυτή και στο τέλος της χρονιάς όλοι μαζί, ευχαριστημένοι, να απολαύσουμε τους κόπους της.

Εύχομαι να είμαστε υγιείς, να μην έχουμε προβλήματα, πέρα από το αγωνιστικό κομμάτι και όλα τα υπόλοιπα θα έρθουν σίγουρα, με την καλή δουλειά”.

Το πρόγραμμα των αφίξεων

Σε ό,τι αφορά στις αφίξεις των ξένων παικτών, ο Ρέτζι Λιντς θα φτάσει στη Θεσσαλονίκη την Κυριακή (22/08), στις 08:20. Θα ακολουθήσει τη Δευτέρα (23/08), στις 20:30 ο Ράιαν Γούλριντζ, ενώ την Τρίτη (24/08), στις 13:25 αναμένεται ο Ράιαν Τέιλορ.

Ο πρώτος που θα έρθει στη Θεσσαλονίκη είναι το Σάββατο (21/08), στις 17:25 ο Μάικλ Φίνκι και μια μέρα μετά (22/08, 19:20) είναι προγραμματισμένο να αφιχθεί ο Έλστον Τέρνερ.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ