Σερέλης: Εκπληκτικοί σε πολλά σημεία του αγώνα

Το γεγονός ότι δεν έχασε ο Ηρακλής από το Λαύριο, αλλά το Λαύριο νίκησε στο Ιβανώφειο, επισήμανε με τον τρόπο του ο προπονητής του Λαυρίου, Χρήστος Σερέλης!

 

Έπειτα από το εμφατικό 77-60 στο Ιβανώφειο, που αποτελεί την τέταρτη συνεχόμενη νίκη για το Λαύριο, ο προπονητής του, Χρήστος Σερέλης χαρακτήρισε εκπληκτική την εμφάνιση της ομάδας του.

«Καμιά φορά βιαζόμαστε να μιλήσουμε για τον ηττημένο αλλά καμιά φορά παίζει ρόλο και το αν η άλλη ομάδα είναι σε πολύ καλή μέρα όπως σήμερα. Η ομάδα μου σήμερα ήταν εκπληκτική σε πολλά σημεία του αγώνα» είπε χαρακτηριστικά ο Σερέλης και πρόσθεσε:

 

allstarbasket.gr

“Θεωρώ ότι σήμερα πιστοποιήσαμε την πολύ καλή κατάσταση στην οποία βρισκόμαστε. Μετά τα προβλήματα που είχαμε με τον κορονοϊό και τις δύο προσθήκες έμπειρων παιδιών η ομάδα έχει αλλάξει πρόσωπο. Έδωσαν στην ομάδα αυτοπεποίθηση και όλοι μαζί χαίρονται τον τρόπο παιχνιδιού μας.

Πέρσι τα δύο πρώρα αποτελέσματα ήταν θετικά και μας έδωσαν τον χρόνο να δουλέψουμε άνετα. Φέτος είχαμε τα προβλήματα με τον κορονοϊό γι αυτό και κάναμε και τις προσθήκες, για να βάλουν τους νεότερους σε μια σειρά. Υπάρχει και ένας ελληνικός κορμός που πάντα βοηθάει τους ξένους να καταλάβουν πως παίζεται το παιχνίδι στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Πιστεύαμε ότι αν ξεκινήσουμε καλά θα αγχώναμε τον Ηρακλή, Οι παίκτες μου σήμερα ήταν πάρα πολύ καλοί.

Το κλίμα στην ομάδα είναι πολύ σημαντικό αλλά και η τύχη είναι σημαντικό φυσικά μαζί με την ικανότητα».

 

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ