Σερέλης: Ακόμα καλύτεροι στο επόμενο παιχνίδι! (vids)

Επειδή εχθρός του καλού, είναι… το καλύτερο, ο προπονητής του Λαυρίου Χρήστος Σερέλης θέλει από την ομάδα του να το κάνει πράξη στον δεύτερο αγώνα της σειράς με τον Κολοσσό, στη Ρόδο πλέον, έπειτα από το 1-0 με το 87-68 την Τρίτη (11/5).

 

“Σήμερα κάναμε το 1-0. Είμαστε χαρούμενοι από την αμυντική μας συμπεριφορά. Θέλω να πιστεύω ότι θα παρουσιαστούμε το ίδιο και περισσότερο έτοιμοι αμυντικά στη Ρόδο, γιατί μας περιμένει ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, με μία πολύ έμπειρη ομάδα, με πολύ καλό προπονητή” είπε ο Σερέλης έπειτα από τον αγώνα και συνέχισε.

“Το έχω πει πολλές φορές. Θα ήταν ιδανικό για εμάς, εάν τελειώναμε τη σειρά τώρα που βάλαμε πίεση στην ομάδα της Ρόδου.

Να τελειώνουμε την Πέμπτη και να μην έρθουμε για τρίτο παιχνίδι.

Συγχαρητήρια στα παιδιά για άλλη μία φορά, ήταν αρκετά καλοί και θέλω να πιστεύω ότι θα παρουσιαστούμε ακόμη καλύτεροι στο επόμενο παιχνίδι”.

 

Δείτε τις δηλώσεις που έκανε ο Χρήστος Σερέλης στην κάμερα της ΕΡΤ, έπειτα από τον αγώνα:

 

Ο προπονητής του Κολοσσού Ρόδου, Ηλίας Καντζούρης, δεν αναζήτησε δικαιολογίες στις απουσίες κι εξέφρασε την ελπίδα να επιστρέψει η σχειρά στο Λαύριο, για τρίτο και τελευταίο αγώνα.

allstarbasket.gr

 

“Συγχαρητήρια στο Λαύριο. Νομίζω ότι νίκησε δίκαια.

Εμείς πρέπει να δούμε μέσα σε 48 ώρες τα λάθη μας. Να παλέψουμε με τελείως διαφορετικό πνεύμα και να προσπαθήσουμε να νικήσουμε στη Ρόδο, έτσι ώστε να φέρουμε τη σειρά στο Λαύριο. Δεν έχω να πω κάτι άλλο.

Επειδή συζητάμε για απώλειες και απουσίες…

Ήταν μία περίεργη χρονιά για όλες τις ομάδες. Ξέραμε από την αρχή της σεζόν τι ισχύει. Σε εμάς έτυχε τώρα. Αυτό δεν είναι δικαιολογία και πρέπει να παρουσιαστούμε καλύτεροι”.

 

Δείτε τις δηλώσεις που έκανε ο Ηλίας Καντζούρης στην κάμερα της ΕΡΤ, έπειτα από τον αγώνα:

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ