Ρεκόρ 12ετίας τα 5 blocks του Βουλγαρόπουλου!

Ο Στράτος Βουλγαρόπουλος ήταν κυρίαρχος στη ρακέτα του Λαυρίου, στη νίκη με 105-77 επί του Ηρακλή την Τετάρτη (14/4), κάνοντας 5 blocks κι εμποδίζοντας ακόμα περισσότερες προσπάθειες των φιλοξενούμενων!

Όπως σημειώνει το esake.gr, η επίδοσή του, συνιστά ρεκόρ 12ετίας!

Πρόκειται για τη δεύτερη μεγαλύτερη επίδοση της φετινής σεζόν στη Stoiximan Basket League -μετά τις έξι που είχε την Κυριακή ο Ντάνι Αγκμπέλεζε– αλλά το σημαντικότερο είναι άλλο.

Ο Στράτος Βουλγαρόπουλος σημείωσε ρεκόρ εξαετίας από Έλληνα παίκτη στα κοψίματα και ισοφάρισε την κορυφαία επίδοση από Έλληνα παίκτη, των τελευταίων 12 χρόνων.

Από την περίοδο 2015-16 δεν υπήρξε Έλληνας παίκτης με περισσότερες από τέσσερις τάπες.

Για να βρούμε ανάλογη επίδοση θα πρέπει να γυρίσουμε στις 7 Μαρτίου 2015 όταν ο Κώστας Χαρίσης είχε επίσης πέντε τάπες ως παίκτης του Άρη, στο εντός έδρας παιχνίδι με τον Κόροιβο ενώ είχε την ίδια επίδοση και στο εκτός έδρας παιχνίδι της περιόδου 2012-13 απέναντι στο Πανελευσινιακό.

Αρκετά πιο πίσω όμως χάνεται η προηγούμενη, μεγαλύτερη επίδοση κοψιμάτων από Έλληνα παίκτη. Ήταν στις 11 Ιανουαρίου 2009 όταν ο Ανδρέας Γλυνιαδάκης, όντας παίκτης του Αμαρουσίου, μοίρασε έξι τάπες στο εντός έδρας παιχνίδι με τον Ολυμπιακό.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ