ΠΣΑΚ: Δεν υπάρχει μπάσκετ… χωρίς μπάσκετ!

Την επιστροφή όλων των αθλητών στα γήπεδα ζητά ο ΠΣΑΚ που κατηγορεί τους ανθρώπους της ομοσπονδίας ότι ασχολούνται μόνο με τις εκλογές.

“Σημαντικές οι εκλογές αλλά μπάσκετ χωρίς… μπάσκετ ΔΕΝ υπάρχει…” σημειώνει ο ΠΣΑΚ σε νέα του ανάρτηση στα social media, με τον Σύνδεσμο να αναρωτιέται, εάν πράγματι υπάρχει κανείς που να ενδιαφέρεται για την επιστροφή στη δράση, τόσων και τόσων αθλητών και αθλήτριών, μικρότερων κατηγοριών, που αυτήν τη στιγμή είναι παγιδευμένοι, λόγω του lockdown.

Συγκεκριμένα ο ΠΣΑΚ, αναφέρει:

“Έντονη παραμένει η ανησυχία στον Πανελλήνιο Σύνδεσμο Αμειβομένων Καλαθοσφαιριστών, όχι μόνον για το παρόν αλλά και το μέλλον του ελληνικού μπάσκετ.

Η κατάσταση που βιώνουμε, δεν είναι πλέον πρωτόγνωρη και χρειάζονται προσπάθειες από όλους τους φορείς, για την επιστροφή όλων των αθλητών στα γήπεδα.

Η Α2 ξεκίνησε μετά από πολλές προσπάθειες ΜΟΝΟΝ του ΠΣΑΚ και του ΣΕΠΚ, οι οποίοι εγγυήθηκαν για τα τεστ. Πρέπει άμεσα να δρομολογηθεί η έναρξη των προπονήσεων και στις υπόλοιπες κατηγορίες. Αλλος ενδιαφέρεται για το μπασκετ;

Δυστυχώς, παρατηρούμε, πως οι άνθρωποι της Ομοσπονδίας, ασχολούνται μόνον με τις εκλογές και ουδέποτε αναζήτησαν λύσεις για τους αθλητές που παραμένουν εκτός προπονήσεων. Χρειάζονται ενέργειες από όλους και όχι να κρυβόμαστε για να μην έχουμε την “καυτή πατάτα”.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ