Προχωράει (και) για διακανονισμούς ο ΠΑΟΚ

Στον ΠΑΟΚ έχουν ανοικτά δύο «μέτωπα». Αυτό των επαφών, σε πρώτη φάση, για τη δημιουργία ελληνικού «κορμού» αλλά και αυτό που έχει να κάνει με τη διαδικασία συμφωνιών για διακανονισμούς παλιών οφειλών.

Οσον αφορά το πρώτο «μέτωπο» ο ΠΑΟΚ περιμένει τις απαντήσεις στις προτάσεις που έχει κάνει γνωστές σε Έλληνες παίκτες, ενώ ο Κώστας Μέξας έχει ξεκινήσει επαφές και με περιπτώσεις από την Αμερικανική αγορά, κυρίως στις θέσεις της περιφέρειας.

Το κομμάτι των διακανονισμών, βέβαια, αποτελεί επίσης ένα σημαντικό θέμα για την «ασπρόμαυρη» ΚΑΕ, η οποία έχει τρεις υποθέσεις, με τελεσίδικες αποφάσεις στο BAT της FIBA και θέλει να της διευθετήσει.

Για το λόγο αυτό, οι επαφές προχωρούν, με την πλευρά του ΠΑΟΚ, να καταθέτει τις προτάσεις του, τόσο για τον τρόπο καταβολής των οφειλόμενων, όσο και για το χρονικό διάστημα των προτεινόμενων διακανονισμών.

Κάποια μεγάλη απόσταση, δεν έχει διαπιστωθεί μέχρι στιγμής, στις συζητήσεις των εμπλεκόμενων πλευρών, ωστόσο μένουν ακόμα κάποια βήματα, προκειμένου να επιτευχθούν βιώσιμες συμφωνίες, που θα τηρούνται χωρίς παρεκκλίσεις και δε θα δημιουργήσουν εκ νέου πρόβλημα, στην έτσι κι αλλιώς, ταλαιπωρημένη ΚΑΕ ΠΑΟΚ…

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ