Πρίφτης: Θέλουμε χρόνο να δέσουμε το σύνολο και να βελτιωθούμε

Στο πρώιμο στάδιο που βρίσκονται όλες οι ομάδες, αλλά κυρίως, ο Παναθηναϊκός, στάθηκε ο προπονητής του, Δημήτρης Πρίφτης στη συνέντευξη Τύπου του HNC Coin Super Cup.

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει το Λαύριο στον ημιτελικό του Σαββάτου και ο Πρίφτης, έπλεξε το εγκώμιό του, στη συνέντευξη Τύπου, στην Πάτρα, την Παρασκευή.

“Να συγχαρώ τις ομάδες όπου συμμετέχουν στο Super Cup Είναι αξιόλογες ομάδες” είπε αρχικά ο Πρίφτης και συνέχισε:

“Προσωπικά έχω μεγάλο σεβασμό σ’ αυτό που παρουσιάζει το Λαύριο και στον κόουτς Σερέλη. Παρουσιάζει κάτι διαφορετικό και ξεχωριστό.

Αυτό που έχουμε να κάνουμε είναι να μην παίξουμε σαν φαβορί. Να παίξουμε χωρίς να έχουμε στο μυαλό μας αυτόν τον τίτλο. Να βγάλουμε προσπάθεια, ένταση, έχουμε κίνητρο. Όλοι θέλουν το τρόπαιο και αυτό θέλουμε και εμείς.

Το βασικό για το Λαύριο είναι ότι έχει τον ίδιο προπονητή για 8 χρόνια. Δείχνει μία σταθερότητα και πέρα από αυτό είναι μία ομάδα που παρουσιάζει κάτι διαφορετικό και ξεχωριστό στο τέμπο και στις επιλογές των παικτών. Το στιλ που αναπτύσσεται. Έχει κάτι διαφορετικό που φεύγει από τα τετριμμένα του σετ παιχνιδιού, με υψηλό ρυθμό.

Είμαστε σε ένα πρώτο στάδιο.

Έχουμε κρατήσει έναν κορμό, αλλά η παρουσία μου και νέων παικτών δημιουργεί νέο σύνολο που θέλει χρόνο για να βελτιωθεί και να σταθεροποιηθεί. Είναι πολύ πρώτο στάδιο και καλά καλά δεν ξέρουμε την εικόνα μας και των αντιπάλων μας. Όλοι θα το ζήσουμε αυτό.

Ο στόχος είναι να φτάσουμε τα δικά μας στάνταρ.

Σε μερικές ημέρες ξεκινά η Ευρωλίγκα από αύριο ξεκινούν οι επίσημες υποχρεώσεις”.

Ο αρχηγός του Παναθηναϊκού, Ιωάννης Παπαπέτρου, είπε:

“Να ευχηθώ υγεία σε όλες τις ομάδες. Είναι πραγματικά ένας πολύ ωραίος θεσμός. Είμαστε όλοι σε μια περίοδο προετοιμασίας.

Δεν είμαστε στον κατάλληλο βαθμό ετοιμότητας, ωστόσο έχουμε δουλέψει πολύ καλά και νομίζω θα είμαστε έτοιμοι να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό.

Το Λαύριο έχει κερδίσει τον σεβασμό όλων. Οπότε σαν Παναθηναϊκός δεν υποτιμάμε κανέναν. Θα προσπαθήσουμε μέχρι το τελευταίο λεπτό να δώσουμε το 100% και ελπίζουμε το αποτέλεσμα να είναι αυτό που θέλουμε”.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ