Πρίφτης: “Είχαμε καλά διαστήματα αλλά και ολιγωρίες” (vid)

Στην έλλειψη σταθερότητας που παρουσίασε ο Παναθηναϊκός κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού με τον ΠΑΟΚ στάθηκε ο Δημήτρης Πρίφτης.

Ο προπονητής των ¨πρασίνων” Δημήτρης Πρίφτης είπε κατόπιν της επικράτησης 77-67 του ΠΑΟΚ, στη συνέντευξη τύπου:

“Είχαμε ένα σταθερό παιχνίδι και σίγουρα θα μπορούσαμε να παίξουμε καλύτερα. Είχαμε κάποιες ολιγωρίες, είχαμε και κάποια καλά διαστήματα. Τώρα έχουμε μπροστά μας ένα πολύ δύσκολο πρόγραμμα καθώς παίζουμε διαδοχικά παιχνίδια και πρέπει να προσαρμοστούμε σε αυτό. Είναι ευχάριστο ότι επέστρεψε ο Παπαπέτρου και φάνηκε να είναι και καλά. Αυτό είναι πολύ αισιόδοξο. Καλή συνέχεια στον ΠΑΟΚ“.

Σε ερώτηση για το κλειστό rotation, απάντησε έπειτα ότι:

“Θα το βάλω σε εισαγωγικά, μπορεί να ήταν και λίγο λάθος. Θα μπορούσα κάποια παιδιά να τα είχα βάλει κάπως περισσότερο. Απλά όταν το ματς πηγαίνει στους 10-12 πόντους και δεν διαχειριστείς καλά τις δύο επόμενες κατοχές μπορεί να πάει στους έξι και μετά τα πράγματα να γίνονται χειρότερα. Εκεί θα έπρεπε εγώ λίγο να αποφασίσω εάν θα πάρω μια απόφαση να ανανεώσω λίγο την ομάδα βάζοντας κάποια παιδιά ή όχι. Το έκανα στο πρώτο ημίχρονο, δεν το έκανα στο δεύτερο. Ας πούμε ότι θα μπορούσε να είχε γίνει λίγο διαφορετικά”.

Αναφορικά με την εμφάνιση του Παπαπέτρου ο οποίος πήρε προσπάθειες τόνισε:

“Είναι μέσα στα πλαίσια του παιχνιδιού. Όταν γυρνάμε τη μπάλα υπάρχουν τέτοιες ευκαιρίες και από εκεί και πέρα υπάρχουν κάποια τακτικά πλάνα στην επίθεση. Κυρίως από το low post. Παίρνει κάποιες μπάλες. Είχε και σήμερα κάποιες τέτοιες φάσεις. Είχε και κάποια ελεύθερα σουτ τα οποία προέκυψαν από γύρισμα της μπάλας και είναι σημαντικό ότι βρίσκεται σε καλή κατάσταση”.

Τέλος, σχετικά με τον Νέντοβιτς που έδειξε να πονάει κάποια στιγμή του αγώνα σημείωσε ότι:

“Για την ώρα δεν είναι τίποτα. Δεν έχω κάτι”.

Δείτε εδώ τις post game δηλώσεις του Πρίφτη στην ΕΡΤ:

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ