Παπαθεοδώρου: Στόχος ο έλεγχος του ρυθμού στο Λαύριο

Ένα δύσκολο απόγευμα περιμένει η ΑΕΚ την Κυριακή (27/12) στο Λαύριο, όπου αντιμετωπίζει την ομώνυμη ομάδα, η οποία προέρχεται από τέσσερις συνεχόμενες νίκες.

Αυτό φυσικά το γνωρίζει ο προπονητής της ΑΕΚ, Ηλίας Παπαθεοδώρου, ο οποίος τόνισε στο aekbc.gr ότι ο βαθμός δυσκολίας είναι μεγαλύτερος λόγω του ενθουσιασμού που έχουν αυτήν την περίοδο οι γηπεδούχοι!

“Έχουμε μπροστά μας ένα πολύ δύσκολο εκτός έδρας ματς. Το Λαύριο είναι μία ομάδα, που στα τελευταία τέσσερα ματς στο Πρωτάθλημα έχει ισάριθμες νίκες, οι οποίες συνδυάστηκαν με σπουδαίες εμφανίσεις. Είναι μία ομάδα που παίζει καλό μπάσκετ, διαθέτει ενθουσιασμό και διάθεση κι αυτό αυξάνει το βαθμό δυσκολίας της αναμέτρησης”.

Ο Ηλίας Παπαθεοδώρου εξήγησε ότι πρωταρχικός στόχος, είναι ο έλεγχος του ρυθμού ώστε να πάει ο αγώνας, όπως τον επιθυμεί η ΑΕΚ.

“Όπως σε όλα τα ματς, έτσι και σ’ αυτό, στόχος μας είναι να ελέγξουμε το ρυθμό του αγώνα από την αρχή. Επίσης, πρέπει να παίξουμε καλή προσωπική και ομαδική άμυνα και να είμαστε εύστοχοι στα μακρινό σουτ, ώστε να κλείσουμε με νίκη το 2020”.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ