Παπαθεοδώρου: «Ήμασταν εκτός τόπου και χρόνου στο πρώτο ημίχρονο»!

Στο πρώτο ημίχρονο που… πέταξε ο Κολοσσός στη Θεσαλονίκη στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ στάθηκε ο προπονητής της ομάδας Ηλίας Παπαθεοδώρου.

“Συγχαρητήρια στον ΠΑΟΚ για τη νίκη. Με τον τρόπο που αντιμετωπίσαμε το ματς στο πρώτο ημίχρονο, δεν είχαμε καμία πιθανότητα να το διεκδικήσουμε. Ήμασταν εκτός τόπου και χρόνου σε όλες τις καταστάσεις. Φανήκαμε ανέτοιμοι και όταν μια ομάδα δεν είναι έτοιμη, τις περισσότερες φορές, φταίει ο προπονητής” δήλωσε ο τεχνικός των “θαλασσί”.

Και ο Ηλίας Παπαθεοδώρου, συμπλήρωσε: “Παρότι είχαμε επισημάνει τη σπουδαιότητα και πόσο καλός είναι ο ΠΑΟΚ όταν βρει ρυθμό, δεν κάναμε τίποτα από αυτά που είχαμε πει. Καταφέραμε στο δεύτερο να ισορροπήσουμε, να διεκδικήσουμε τη νίκη, αλλά δεν είναι εύκολο όταν είσαι τόσο κακός για 25 λεπτά να κερδίσεις μία ομάδα όπως ο ΠΑΟΚ”.

Ενώ, για τα 20 περισσότερα σουτ και τα 10 περισσότερα ριμπάουντ της ομάδας του, υπογράμμισε: “Πολλές φορές όταν σουτάρεις παραπάνω, μπορεί να προέρχονται αυτά τα σουτ, είτε από επιθετικά ριμπάουντ είτε από λάθη. Κάναμε πολλές βιαστικές επιθέσεις. Ήταν χωρίς καλές προϋποθέσεις, χωρίς καλή δημιουργία. Βρήκαμε καλύτερο ρυθμό από την άμυνα μας και εκτελέσαμε καλύτερα στο δεύτερο ημίχρονο. Όλοι κοιτάμε τους αριθμούς, αλλά κάποιες φορές, δε λένε την αλήθεια. Δεν έχει σημασία που είχαμε 20 περισσότερα σουτ και περισσότερα ριμπάουντ”.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ