Παπανικολόπουλος: “Αν δεν παίξεις άμυνα με τον Παναθηναϊκό…”

Ο προπονητής της Λάρισας, Νίκος Παπανικολόπουλος, ήταν απογοητευμένος από την άμυνα της ομάδας του στην ήττα (89-98) από τον Παναθηναϊκό.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου: “Το πρόβλημα είναι, ειδικά με τον Παναθηναϊκό που αλλάζει το τέμπο του παιχνιδιού και πάει σε περισσότερες κατοχές, ότι αν δεν παίξεις άμυνα και δεν δείξεις σκληρότητα στο ματς δεν μπορείς να ακολουθήσεις ένα τέτοιο ροτέισιον.

Είχε ο αντίπαλός μας περισσότερες δυνάμεις στο τέταρτο δεκάλεπτο, ενώ εμείς υποπέσαμε σε λάθη. Έχω την εντύπωση ότι το παιχνίδι κρίθηκε στο πρώτο ημίχρονο όταν βάλαμε τον Παναθηναϊκό στο παιχνίδι και τους αφήσαμε ένα σκορ στους 50 πόντους και μάλιστα, με τέτοια στατιστικά. Ήταν δύσκολο να ακολουθήσεις στο σκορ.

Το θέμα με την Λάρισα είναι να υπάρχει μια ισορροπία μεταξύ του αμυντικού και του επιθετικού κομματιού. Στην αναμέτρηση με το Λαύριο είχαμε ένα πολύ καλό αμυντικό κομμάτι, με σημαντική προσήλωση και δεν είχαμε «μπάλανς» με την επίθεση.

Αντίθετα, σήμερα ήμασταν καλύτεροι στην επίθεση, ενώ στην άμυνα δώσαμε το εύκολο δίποντο με 70%, ειδικά στο πρώτο ημίχρονο, αλλά και το εύκολο τρίποντο. Τους τα δώσαμε όλα”.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ