ΠΑΟΚ: Η προσέγγιση που θέλει ο Λυκογιάννης κόντρα στην ΑΕΚ

Πλήρης μετά από πολύ καιρό, ο ΠΑΟΚ ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για τον αυριανό αγώνα με την ΑΕΚ, στα Άνω Λιόσια, με τον Άρη Λυκογιάννη να εξηγεί τα… sos του ντέρμπι δικεφάλων!

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ, τόνισε ότι η άμυνα και η συγκέντρωση για 40 λεπτά, είναι τα στοιχεία που πρέπει να έχουν οι παίκτες του, απέναντι σε μια ΑΕΚ, που έχει μεν πολλά προβλήματα, αλλά έχει έμπειρους παίκτες που μπορούν να στηρίξουν τη δική της προσπάθεια για τη νίκη.

«Είχαμε μία καλή προπονητικά εβδομάδα, με όλους τους παίκτες μαζί για πρώτη φορά μετά από καιρό» είπε αρχικά ο Λυκογιάννης στο paokbc.gr και πρόσθεσε.

Πρόκειται για ένα πολύ δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι, απέναντι σε μία ομάδα που είναι πολύ μαχητική και νομίζω ότι είναι και η μόνη ομάδα που μας έχει ξεπεράσει στο βαθμό ατυχίας και στα προβλήματα που έχει αντιμετωπίσει.

Η αλήθεια είναι ότι τους έχουν συμβεί πολλά. Παρόλα αυτά βρίσκουν λύσεις όσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι. Είναι μία ομάδα με ένα ιδιαίτερο και πολύ συγκεκριμένο στυλ παιχνιδιού.

Πρέπει να είμαστε πολύ συγκεντρωμένοι στο αμυντικό κομμάτι και στις ένας εναντίον ενός μονομαχίες. Να μπορέσουμε να κρατήσουμε τους παίκτες μπροστά μας, ώστε να μην τους επιτρέψουμε να βρουν φάσεις που ψυχολογικά θα τους δώσουν δύναμη.

Η ΑΕΚ έχει αρκετά έμπειρους παίκτες, με πολλά παιχνίδια στα πόδια τους. Γνωρίζουν πώς να αντιμετωπίσουν καταστάσεις.

Είναι ένα πολύ δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι, που θέλει 40 λεπτά συγκέντρωση και ηρεμία, με σωστή προσέγγιση, όχι μόνο αμυντικά αλλά και επιθετικά, προκειμένου να μπορέσουμε να διεκδικήσουμε τη νίκη”.

Η αποστολή αναχωρεί για την Αθήνα με επικεφαλής τον πρόεδρο της ΚΑΕ, Θανάση Χατζόπουλο και τον αντιπρόεδρο Βασίλη Τριλυράκη.

 

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ