ΠΑΟΚ-Κολοσσός Ρόδου την Παρασκευή για τους κατόχους διαρκείας

Την πρώτη γεύση από τον ΠΑΟΚ του 2021/22 θα πάρουν την Παρασκευή (24/09, 17:00) οι κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας στο PAOK Sports Arena, σε φιλικό αγώνα με τον Κολοσσό Ρόδου.

Έπειτα από το σημερινό φιλικό με την Τσερνομόρετς, η ομάδα του Άρη Λυκογιάννη θα κάνει τα αποκαλυπτήριά της την Παρασκευή, μπροστά στους φιλάθλους που έχουν εισιτήριο διαρκείας.

Οι λεπτομέρειες στην ανακοίνωση της ΚΑΕ ΠΑΟΚ mateco:

“Μετά από 18 μήνες, πλησιάζει η στιγμή που θα είμαστε και πάλι μαζί στο γήπεδο! Αυτή την Παρασκευή, 24 Σεπτεμβρίου 2021, κάνουμε το πρώτο βήμα για μία επιστροφή διαρκείας στο PAOK Sports Arena.

 

Ο αγώνας του ΠΑΟΚ mateco με τον Κολοσσό Ρόδου H Hotels, θα ξεκινήσει στις 17:00 και θα διεξαχθεί παρουσία μόνο των κατόχων των εισιτηρίων διαρκείας της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Περιμένουμε τους κατόχους διαρκείας, αυτή την Παρασκευή, για να κάνουμε το πρώτο βήμα για την επιστροφή και να προχωρήσουμε μαζί στο επόμενο βήμα, με την έναρξη των επίσημων αγωνιστικών υποχρεώσεων της ομάδας στις 2 Οκτωβρίου.

Η είσοδος των φιλάθλων-κατόχων διαρκείας θα γίνει κατ΄εξαίρεση μόνο για τον αγώνα αυτής της Παρασκευής (24/9), από την κεντρική είσοδο του γηπέδου (VIP).

Οι κάτοχοι διαρκείας οφείλουν να προσέλθουν στο PAOK Sports Arena με το πιστοποιητικό εμβολιασμού ή το πιστοποιητικό νόσησης κατά τους έξι τελευταίους μήνες, μαζί με το αντίστοιχο έγγραφο ταυτοποίησης (ταυτότητα, διαβατήριο).

Οι ανήλικοι άνω των δώδεκα (12) ετών θα εισέρχονται με βεβαίωση αρνητικού ελέγχου με PCR τεστ 48 ωρών ή rapid test 24 ωρών προ της διεξαγωγής του αγώνα. Για τους ανηλίκους έως δώδεκα (12 ) ετών επιτρέπεται η είσοδος και με αρνητικό self – test που έχει διενεργηθεί την ημέρα του αγώνα.

Επισημαίνεται ότι οι φίλαθλοι κατά την είσοδό τους, αλλά και κατά την παραμονή τους στο γήπεδο πρέπει να φορούν προστατευτική μάσκα.

Υπενθυμίζουμε ότι η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας της αγωνιστικής περιόδου 2021-22, συνεχίζεται κανονικά και καθημερινά, τόσο από το PAOK Sports Arena (10:00-18:00), όσο και OnLine, σε όλη τη διάρκεια της ημέρας από τη διεύθυνση…

https://www.ticketmaster.gr/paokbc-ww/showProductList.html

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ