Η Nickan ντύνει φέτος τον Ιωνικό

Ο Ιωνικός Hellenic Coin έκανε γνωστό πως ξεκινάει συνεργασία με την Nickan, η οποία θα ντύνει φέτος την ομάδα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ομάδας της Νίκαιας:

Ο IONIKOS BC HELLENIC COIN ανακοινώνει με χαρά την έναρξη της συνεργασίας του με την εταιρεία αθλητικής ένδυσης “Νickan” που θα ντύνει φέτος την ομάδα μας.

Η “Nickan” δημιούργησε τις επίσημες εμφανίσεις που θα φορά η ομάδα μας εντός κι εκτός έδρας, ενώ θα προμηθεύει τον Iωνικό και με τα ρούχα της προπόνησης, καθώς και με όλα τα υπόλοιπα, απαραίτητα είδη αθλητικής ένδυσης. Πρόκειται για μία εταιρεία με σημαντική διαδρομή στο συγκεκριμένο χώρο και αμφότερες οι πλευρές αισθάνονται χαρούμενες για τη νέα τους συνεργασία.

Λίγα λόγια για τη “Νickan”

H Ελληνική Αθλητική Εταιρεία Nickan είναι μια Ομάδα, μια Οικογένεια που αυξάνει την δυναμική της πορεία κατά την διάρκεια των τελευταίων χρόνων στο χώρο του αθλητικού, διαφημιστικού και επιχειρησιακού δώρου εξασφαλίζοντας στο καταναλωτικό κοινό, αθλητικό και μη, την πλήρη εξυπηρέτηση τους.

Διαθέτει μονάδα παραγωγής με εξειδικευμένα τμήματα. Το διαφημιστικό τμήμα που λειτουργεί παράλληλα με το αθλητικό κατάφερε να εισχωρήσει στο χώρο του επιχειρησιακού δώρου προσφέροντας έξυπνες λύσεις για σωστή προβολή και προώθηση.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ