Μέξας: «Να χτίσουμε σχέσεις εμπιστοσύνης»

Ο τεχνικός του ΠΑΟΚ, Κώστας Μέξας, μίλησε για τον σχεδιασμό της νέας σεζόν, τονίζοντας πως είναι χαρούμενος που συνεχίζει στο τιμόνι του Δικεφάλου.

Για τη νέα σεζόν στον ΠΑΟΚ και τις ιδιαιτερότητες που υπάρχουν μίλησε ο τεχνικός του Δικεφάλου Κώστας Μέξας. Ο Έλληνας προπονητής τόνισε πως στόχος της ομάδας θα πρέπει να είναι το χτίσιμο εμπιστοσύνης. 

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο προπονητής του Δικεφάλου:

Για την προετοιμασία της ομάδας και τους στόχους της ομάδας:

«Ξεκινήσαμε πριν 3 μέρες με 2 προπονήσεις, έχοντας αισιοδοξία. Προσπαθήσαμε με το μπάτζετ της ομάδας να πάρουμε παίκτες που θα έχουν ισορροπία στο γήπεδο, και γι’ αυτό επιλέξαμε αυτούς τους παίκτες, χτίζοντας μια ομάδα με αρχή μέση και τέλος. Είναι νωρίς να μιλάμε για στόχους, πρέπει να είμαστε ανταγωνιστικοί».

Για την συνοχή της ομάδας:

«Κάθε καλοκαίρι είναι δύσκολο αυτό,.για αυτό προσπαθήσαμε να κάνουμε γρήγορα τις μεταγραφές και να φέρουμε τα παιδιά από νωρίς στη Θεσσαλονίκη. Πιστεύω ότι από την επόμενη εβδομάδα που έρθουν και τα άλλα παιδιά να είμαστε πιο έτοιμοι».

Αν υπάρχουν διδάγματα από πέρσι:

«Πάντα υπάρχουν διδάγματα, φέτος πρέπει να έχουμε μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση από πέρσι, και φυσικά να είμαστε καλύτεροι από πέρσι. Να χτίσουμε σχέσεις εμπιστοσύνης».

Τι περιμένει από την ομάδα:

«Οι επιλογές έγιναν βάσει πραγμάτων που θέλουμε εμείς, παίρνοντας παίκτες με ποικιλία στην υπόθεση, κυρίως στα παιδιά της περιφέρειας. Στους ψηλούς επιλέξαμε μαζί με τον Κακλαμανάκη έναν παίκτη με διαφορετικά χαρακτηριστικά και παιδιά τα οποία έχουν αίσθημα ευθύνης και στην άμυνα. Η ισορροπία είναι το βασικό κομμάτι που θέλουμε».

Αν το ρόστερ ολοκληρώθηκε:

«Το ρόστερ ολοκληρώθηκε, όσον αφορά το ένα παιχνίδι στην ομάδα, είναι κάτι που το γνωρίζουν οι παίκτες που έχουμε».

Για την εμπιστοσύνη που του έδειξε η διοίκηση:

«Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος που η διοίκηση μου έδειξε αυτή την εμπιστοσύνη, και θα δουλεύω καθημερινά γι’ αυτό»

Για το στοίχημα του φετινού ΠΑΟΚ:

«Πρώτο βασικό κομμάτι είναι η ομαδική λειτουργία. Σίγουρα ο Κακλαμανάκης καλείται να δείξει ότι είναι παίκτης επιπέδου, όσον αφορά τον χέρντον, έχει διαφορετικά χαρακτηριστικά από τον Δημήτρη καθώς ψάχναμε κάτι διαφορετικό».

Για τον κορωνοϊό και τις νέες συνθήκες:

«Ευτυχώς τα πρώτα τεστ είναι αρνητικά, αν και αυτό αλλάζει συνεχώς, ελπίζω να μην έχουμε πισωγυρίσματα σε αυτό το κομμάτι και να πάνε όλα καλά».

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ