Μανωλόπουλος: Μείναμε.. από βενζίνη! (video)

Στα προβλήματα που αντιμετώπισε το Περιστέρι στα γκαρντ, στάθηκε ο προπονητής του, Σωτήρης Μανωλόπουλος, έπειτα από τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό.

Στάθηκε στις ατυχίες ουσιαστικά που στέρησαν από την ομάδα του πρώτα τον Καράμπελα και μετά τον Γκουτιέρεζ, οπότε “μείναμε από βενζίνη”, όπως χαρακτηριστικά είπε!

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Σωτήρης Μανωλόπουλος:

“Συγχαρητήρια στον Παναθηναϊκό και να του ευχηθώ καλή συνέχεια. Την ομάδα μου την έχουν βρει πολλά φέτος και απ’ ότι βλέπω συνεχίζεται…

Είμαι πολύ περήφανος για τους παίκτες κρατάμε το κεφάλι ψηλά και ελπίζουμε ότι κάποια στιγμή θα τελειώσουν όλα αυτά τα προβλήματα και θα παίξουμε όπως μας αξίζει να παίζουμε για 40 λεπτά. Στο ζέσταμα τραυματίστηκε ο Καράμπελας και μου είπαν ότι δεν μπορεί να παίζει. Στο ημίχρονο τραυματίστηκε ο Γκουτιέρες και μου είπαν δεν μπορεί να παίξει.

Ο Γούνταρντ δεν έχει κάνει προπόνηση 15 ημέρες, είχε ένα προσωπικό πρόβλημα και ήταν φανερά ανέτοιμος. Και θεωρώ ότι με τα γκαρντ μείναμε από βενζίνη.

Συγχαρητήρια όμως στους παίκτες γιατί τουλάχιστον στο κομμάτι της έντασης, της ενέργειας και της πίστης στη νίκη ήταν για 40 λεπτά. Η ποιότητα μας όμως έπεσε γιατί δεν αντέξαμε στην πίεση του Παναθηναϊκού, γιατί δεν ήμασταν αρκετοί ιδιαίτερα στα γκαρντ όπως και στους ψηλούς που φορτωθήκαμε με φάουλ.

Συγχαρητήρια στους παίκτες και να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στους συνεργάτες μου για την πολύτιμη βοήθεια που μου έχουν δώσει όσο καιρό είμαι στην ομάδα, γιατί δεν θα γινόταν κι αλλιώς”.

 

Δείτε τι δήλωσε ο Σωτήρης Μανωλόπουλος στην κάμερα της ΕΡΤ έπειτα από τον αγώνα: 

 

 

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ