Λιόλιος: Να παραχωρηθούν οι εγκαταστάσεις στην ΚΑΕ Παναθηναϊκός αλλά υπό όρους

Θετικός στην απόφαση παραχώρησης του ΟΑΚΑ στην ΚΑΕ Παναθηναϊκός εμφανίστηκε με δηλώσεις του στο Sport-FM Πάτρας ο Πρόεδρος της ΕΟΚ Βαγγέλης Λιόλιος, τόνισε όμως και την ανάγκη σεβασμού στα αθλήματα που συστεγάζονται.

Υπογράμμισε βέβαια και την άποψη του πως τα γραφεία της ΕΟΚ πρέπει να μείνουν στην Ομοσπονδία και να μην υπάρξει έξωση λόγω της απόφασης αυτής.

Και πιο συγκεκριμένα ανέφερε αρχικά:

“H ανακοίνωση της ΕΟΕ αντανακλά όλους μας, πόσω μάλλον κι εμένα που πιστεύω ακράδαντα ότι οι αθλητικές εγκαταστάσεις πρέπει να αξιοποιηθούν σωστά. Πρέπει όλες οι αθλητικές εγκαταστάσεις να αξιοποιηθούν σωστά, σε απόλυτη συνεργασία με πολύ μεγάλους οργανισμούς όπως είναι ο Παναθηναϊκός, η ενδεχομένως αργότερα η ΚΑΕ Ολυμπιακός, ή όπως συνέβη και με την ΚΑΕ ΑΕΚ που της παραχωρήθηκαν κάποιες εγκαταστάσεις, αλλά σεβόμενοι παράλληλα και το ίδιο το μπάσκετ, όπως και τα υπόλοιπα αθλήματα.

Θεωρώ αυτονόητο ότι από τη μια πρέπει να υπάρχει η παραχώρηση εγκαταστάσεων για να βοηθήσουμε μεγάλους οργανισμούς όπως είναι η ΚΑΕ Παναθηναϊκός και συμφωνούμε απόλυτα σε αυτό γιατί θα ανεβάσει το άθλημα μας.”

Για να συμπληρώσει κατόπιν, εκφράζοντας τους προβληματισμούς του, αλλά και τη θέση του για εύρεση λύσης στα ζητήματα που προκύπτουν:

“Απλώς πρέπει παράλληλα ο υπόλοιπος χώρος που συνδέεται με τις εγκαταστάσεις, όπως είναι τα γραφεία της ΕΟΚ, να παραχωρηθούν στην ΕΟΚ, με την ίδια ακριβώς λογική και το ίδιο να συμβεί και σε άλλα αθλήματα που στεγάζονται εκεί, όπως είναι η ξιφασκία. Πρέπει να σεβαστούμε το χώρο της ή να δοθεί μία ξεκάθαρη λύση για το πως θα συνεχίσει, αλλά αυτό είναι κάτι πουν αφορά τη συγκεκριμένη ομοσπονδία.

Εγώ όσον αφορά τη δική μου Ομοσπονδία και το χώρο του μπάσκετ, θεωρώ αυτονόητο και δεν νομίζω ότι χωρά άλλη λογική, όλοι δεχόμαστε να παραχωρηθούν οι εγκαταστάσεις στην ΚΑΕ Παναθηναϊκός, αλλά με την ίδια ακριβώς λογική να παραχωρηθούν ώστε να αξιοποιηθούν σωστά από την Ομοσπονδία, τα γραφεία που στεγάζεται εδώ και χρόνια η ΕΟΚ“.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ