Λάρισα: “Αλλοίωση αποτελέσματος στο Περιστέρι” !

Ανακοίνωση με την οποία μιλάει για αλλοίωση αποτελέσματος στο Περιστέρι, εξέδωσε η ΚΑΕ Λάρισα Bread Factory το βράδυ του Σαββάτου.

Η Λάρισα ηττήθηκε στο Περιστέρι με 82-78, με το τελικό αποτέλεσμα να διαμορφώνεται με απόφαση των διαιτητών που θεώρησαν ότι ο Τζέιμς Γουέμπ ακούμπησε την μπάλα μετά τη 2η βολή του Παναγιώτη Βασιλόπουλου, γράφοντας το τελικό σκορ με “αυτοκαλάθι”.

Η ανακοίνωση της Λάρισας:

«Η Διοίκηση της ΚΑΕ Λάρισα Bread Factory βρίσκεται στη δυσάρεστη θέση να καταγγείλει το γεγονός της αλλοιώσεως του τελικού αποτελέσματος στην εκτός έδρας αναμέτρηση εναντίον του Περιστερίου.

Ως εκ τούτου, καταθέσαμε αμέσως μετά τη λήξη του αγώνα ένσταση, την οποία και θα υποστηρίξουμε στα αρμόδια όργανα.

Η απόφαση του δεύτερου διαιτητή, κ. Γιώργου Ανδρικόπουλου, να μετρήσει ως δίποντο βολή θεωρώντας κακώς – κάκιστα ότι υπήρξε παρέμβαση αθλητού μας, αν μη τι άλλο δείχνει πρωτίστως έλλειψη σεβασμού προς το ελληνικό μπάσκετ και την ελληνική Διαιτησί, διότι, με την εν λόγω απόφαση αλλοιώνει πρωτεύοντος ένα παιχνίδι πρωταθλήματος και δευτερευόντως, προσβάλλει τη διαιτησία.

Θεωρούμε, εν κατακλείδι, ανεπίτρεπτη μια τέτοια απόφαση από έναν έμπειρο διαιτητή, που καταδίκασε την ομάδα μας στην εκτός έδρας ήττα. Παράλληλα, θα θέλαμε να υπογραμμίσουμε τα …δύο φάουλ που έγιναν στην τελευταία επίθεση της Ομάδας μας πάνω στον Σμιθ και τα οποία αγνοήθηκαν».

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ