Καστρίτης: “Συνδυασμός κόσμου και ψυχής!”

Στην ατμόσφαιρα των οπαδών και τα ψυχικά αποθέματα των παικτών του, στάθηκε ο Γιάννης Καστρίτης, μετά τη νίκη του Άρη επί του Ηρακλή.

“Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο μας. Ήταν συγκλονιστικό αυτό που έγινε σήμερα. Ο συνδυασμός κόσμου και ψυχής, μας οδήγησε σε αυτή τη σημαντική νίκη”, είπε αρχικά ο Καστρίτης.

Στη συνέχεια συμπλήρωσε:

“Δεν έχει ουσία να αναλύσω τακτικά κομμάτια. Θα πω κάτι που αναφέρω μετά από νίκες… Αν αφαιρέσεις από μία ομάδα τέσσερις περιφερειακούς του βασικού ροτέισον, δύσκολα θα ανταποκριθεί σε βάθος χρόνου.

Πρέπει να είμαστε ευχαριστημένοι από τις σημαντικές νίκες που έχουμε πετύχει. Για να γίνει αυτό, χρειάζεται ψυχή και καρδιά. Τα παιδιά αντιλήφθηκαν ποια ομάδα εκπροσωπούν.

Μετά από το ματς, είδα ανθρώπους από το σταφ να κλαίνε. Κάθε μέρα δουλεύουμε με μεγάλη πνευματική πίεση. αφιερώνω τη νίκη στους συνεργάτες του και ο Θεός να μας δίνει δύναμη.

Η διακοπή είναι βάλσαμο για εμάς, ώστε να βελτιωθούμε και να δείξουμε πράγματα. Ισως ακούγονται υπερβολικά όλα αυτά, όμως για εμάς ήταν ένας… τελικός”.

Για το πώς του φάνηκε η ομάδα χωρίς τον Χάνλαν:

“Κέρδισε… Ολοι ξέρουμε την αξία του. Δεν είναι μόνο η παρουσία του επιθετικά. Ηταν μείον ένας χειριστής για εμάς”.

Για τον Κλόμπουτσαρ:

“Έχει απίστευτη εμπειρία. Μας δικαίωσε για αυτό που περιμέναμε. Είναι πολύ έμπειρος. Από την πρώτη προπόνηση, ένα του έλεγα και καταλάβαινε πέντε. Μας βοήθησε με την ποιότητά του και προσωπικά”.

Για το ενδεχόμενο περαιτέρω αλλαγών στο ρόστερ:

“Τώρα, ξεκουραζόμαστε. Δεν προτρέχουμε. Να επιστρέψουν οι τραυματίες και όταν έρθει η ώρα θα πάρουμε τις αποφάσεις μας”.

Για τη φετινή πορεία του Άρη:

“Ο Άρης πρέπει να επιβεβαιώνει το dna του, κάθε μέρα. Είτε μιλάμε για προπόνηση είτε για αγώνα. Κάθε μέρα πρέπει να δικαιώνουμε την ομάδα και τους ανθρώπους που μας πίστεψαν”.

Για την παρουσία του Άκη Μάντζιου στο γήπεδο και αν θα παρευρεθεί και ο ίδιος στο “Κλεάνθης Βικελίδης”:

“Έχω βρεθεί σε ένα. Θα το ξανακάνω. Είναι πολύ όμορφο να φαίνεται ότι ο Άρης είναι ενιαίος σε όλα τα αθλήματα”.

Για μερικά ανόητα λάθη του Άρη στο ματς:

“Δεν ήταν πολύ ομοιογενές το σύνολό μας σήμερα. Από αυτό, μπορούμε να το δικαιολογήσουμε εν μέρει. Επίσης, μας έλειπαν όλα τα καθαρά point guard. Ουσιαστικά παίζαμε με ένα πλέι μέικερ. Αν υπολογίσουμε και την κούραση, το μόνο φυσιολογικό ήταν να δούμε αυτά τα λάθη”.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ