Καντζούρης: «Δείξαμε τεράστιο χαρακτήρα»

Στα ψυχικά χαρίσματα των παικτών του αλλά και τον χαρακτήρα τους, αναφέρθηκε ο προπονητής της ΑΕΚ Ηλίας Καντζούρης, μετά το τέλος του αγώνα στα Άνω Λιόσια και τη νίκη επί του Παναθηναϊκού.

«Ήταν μια μεγάλη νίκη, η οποία δυστυχώς για εμάς, μας δίνει μόνο δύο πόντους, στην οικονομία του πρωταθλήματος. Αυτό το αποτέλεσμα ανήκει ξεκάθαρα στους παίκτες, οι οποίοι έδειξαν τεράστιο χαρακτήρα, στις δυσκολίες που προέκυψαν, ακόμα και κατά τη διάρκεια του αγώνα.

Εκεί φαίνεται η καλή ομάδα, που μένει συγκεντρωμένη στα σκαμπανευάσματα της αναμέτρησης, που μπορεί να κάνει τα σωστά συστήματα και στις δύο πλευρές του παρκέ και στο τέλος να φεύγει νικήτρια από το παιχνίδι. Αύριο θα ξεκουραστούμε και συνεχίζουμε με ένα πολύ δύσκολο πρόγραμμα που έχουμε μπροστά μας» υποστήριξε ο τεχνικός του «δικεφάλου» στη συνέντευξη Τύπου.

Και ο Ηλίας Καντζούρης, συμπλήρωσε: «Μέσω των λίγων προπονήσεων που είχαμε, προσπαθήσαμε να προσθέσουμε κάποια νέα δεδομένα στο στυλ παιχνιδιού μας, πρώτα απ’ όλα με την απώλεια του Στρέλνιεκς, αλλά και δευτερευόντως με την απώλεια του Ουίλιαμς, τον οποίο ελπίζουμε να έχουμε μαζί μας στις επόμενες μας υποχρεώσεις.

Νομίζω ότι η δουλειά μας είναι να κάνουμε τις κατάλληλες προσαρμογές, αλλά μέσα στις τέσσερις γραμμές οι παίκτες είναι οι πρωταγωνιστές, μέσω της διάθεσης και του χαρακτήρα. Γι’ αυτό όπως είπα και προηγουμένως, η νίκη αυτή τους αξίζει ολοκληρωτικά».

 

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ