Καντζούρης: “Δείξαμε χαρακτήρα”

Ικανοποιημένος από την συνολικά απόδοση της ΑΕΚ και τη νίκη επί του Περιστερίου ήταν ο προπονητής της ομάδας Ηλίας Καντζούρης.

«Ήταν ένα πάρα πολύ δυνατό παιχνίδι, που κρίθηκε στις λεπτομέρεις. Νομίζω πως δείξαμε χαρακτήρα στο δεύτερο ημίχρονο, ειδικά αμυντικά.

Σίγουρα, ενεργειακά στο πρώτο ημίχρονο δεν ήμασταν στο επίπεδο, που θέλαμε και υπάρχει εξήγηση γι’ αυτό. Είχαμε μία δύσκολη εβδομάδα με ένα επίπονο ταξίδι και ένα ματς εναντίον μίας ομάδος, που με τον ρυθμό με τον οποίο παίζει, η ενέργεια η οποία απαιτείται είναι πάρα πολύ μεγάλη, αλλά, όπως έχουμε ξαναπεί, οι δικαιολογίες είναι για τους αδύναμους» δήλωσε ο τεχνικός του «δικεφάλου».

Και συμπλήρωσε: «Εμείς, θεωρώ στο δεύτερο ημίχρονο παίξαμε αμυντικά όπως πρέπει, με πάρα πολλές επαφές, απέναντι σε μία ομάδα που έχει πάρα πολύ καλή προπονητική καθοδήγηση και θεωρώ ότι το παιχνίδι που έχασε το Περιστέρι με τον Ολυμπιακό είναι ένας καλός οδηγός. Απέναντι, λοιπόν, σε μία πολύ καλή ομάδα παίξαμε όπως έπρεπε έτσι ώστε να επικρατήσουμε και να συνεχίσουμε να βλέπουμε το μέλλον με αισιοδοξία.

Είναι σχεδόν 1η Φλεβάρη και είμαστε τρίτοι στο πρωτάθλημα, στους “16” του BCL και στο Final 8 του Κυπέλλου, άρα είμαστε μέσα σε όλους τους στόχους και θεωρώ, ότι αν είμαστε ήρεμοι και έχουμε την υγεία μας, αυτή η ομάδα έχει να δώσει πάρα πολλά πράγματα».

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ