Καμπερίδης: Όλα τα στοιχεία που απαιτούνται ο Νετζήπογλου

Στα πολλά προβλήματα που είχε η ομάδα του κι ασφαλώς, στην αποκάλυψη του Όμηρου Νετζήπογλου, στάθηκε ο προπονητής του Άρη, Σάββας Καμπερίδης έπειτα από τη νίκη επί του Ιωνικού (74-62).

“Ήταν ένα παιχνίδι το χρειαζόμασταν πάση θυσία για να τελειώνουμε με την παραμονή. Είχαμε πολλά προβλήματα. Δε θέλω να σταθώ σε περισσότερες λεπτομέρειες” άρχισε τις δηλώσεις του το απόγευμα του Σαββάτου (10/4) ο Σάββας Καμπερίδης και συνέχισε.

“Πολλά συγχαρητήρια σε παίκτες και συνεργάτες για την εικόνα, με τα λάθη μας, με ενέργεια κα διάθεση από όλους για να κερδίσουμε.

Έχουμε ακόμα ένα παιχνίδι με το Περιστέρι, μια πολύ ποιοτική ομάδα, να παρουσιάσουμε ένα καλό πρόσωπο. Το ματς αυτό θα γίνει μετά από 17 μέρες, πρέπει να προετοιμαστούμε για να κλείσουμε τη χρονιά όσο καλύτερα γίνεται. Καλή συνέχεια στον Ιωνικό και τον κόουτς Αγγέλου, που του οφείλω πολλά.

Ο Λίτλ ήταν άρρωστος, ο Ντραγκίτσεβιτς είχε σπασμό στη μέση, ο Κουζέλογλου με το διάστρεμμα που υπέστη. Η ομάδα ήταν στο πνεύμα που έπρεπε, δεν ήρθαν τα παιχνίδια τα προηγούμενα όπως θέλαμε. Σήμερα το κάναμε όμως”.

Για τον Όμηρο Νετζήπογλου, ο προπονητής του Άρη είπε:

“Είναι υποδειγματική η συμπεριφορά του και η προσπάθειά του. Έχει όλα τα στοιχεία που απαιτούνται για το υψηλότερο επίπεδο, είμαι περήφανος σαν να πρόκειται για παιδί μου.

Είναι ένα παιδί που δε φοβάται, έχει εμπιστοσύνη στις δυνατότητές του, νιώθει καλά στην ομάδα όλοι τον υποστηρίζουν, έχει μια άνεση, αυτό που είδατε είναι αυτό που δείχνει”.

 

Για τη φετινή σεζόν που φτάνει προς το τέλος της και για το μέλλον, ο Σάββας Καμπερίδης είπε:

“Η χρονιά ήταν εξαιρετικά δύσκολη, να ολοκληρωθεί όσο πιο ομαλά γίνεται. Θα μπορούσαμε να είχαμε καλύτερη εικόνα και περισσότερες νίκες.

Παρ όλα αυτά, σταθήκαμε όρθιοι σε μια δύσκολη χρονιά. Θα πρέπει το μυαλό όλων να στραφεί στην επόμενη χρονιά και να χτιστεί όσο πιο σωστά και με βάσεις η ομάδα για να ανταποκρίνεται.

Τα βιώματα της ομάδας και του κόσμου είναι διαφορετικά για αυτό και ο κόσμος έχει απαιτήσεις. Όταν υπάρχει αναξιοπιστία, είναι πολύ δύσκολο να φτιαχτεί μια ομάδα με τις προδιαγραφές που όλοι θέλουν.

Η διοίκηση προσπαθεί να άρει τα ban, αυτή είναι η αφετηρία για να βγει από τη δύσκολη θέση και να κοιτά με αισιοδοξία το μέλλον”. 

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ