Καμπερίδης: “Έχουμε δύο παιχνίδια δίχως αύριο μέχρι τη διακοπή”

Ο Σάββας Καμπερίδης έδωσε συγχαρητήρια στον Παναθηναϊκό για τη νίκη του με 93-75 και εστίασε στους δύο “τελικούς” που έχει να δώσει ο Άρης.

Αναλυτικά όλα όσα δήλωσε ο προπονητής του Άρη:Συγχαρητήρια στον Παναθηναϊκό, κέρδισε δίκαια και καλή τύχη στον νέο προπονητή του. Γνωρίζαμε τις αντικειμενικές δυσκολίες του αγώνα. Προετοιμαστήκαμε αρκετά καλά, αλλά υπάρχουν δεδομένες δυσκολίες και αυτές καθόρισαν το ματς.

Θέλαμε να ελέγξουμε  το τρανζίσιον, το πετύχαμε σε αρκετά καλό βαθμό, κάναμε μόλις 12 λάθη. Και το δεύτερο ήταν να ελέγξουμε  τα ριμπάουντ, δεν τα καταφέραμε όμως. Πέτυχε ο αντίπαλος 32 πόντους από δεύτερες επιθέσεις και αυτό ήταν το βασικό στοιχείο της νίκης του. Δεν έχω παράπονο από τα παιδιά, προσπάθησαν όσο μπορούσαν”.

Καμπερίδης

Για τη συνέχεια: “Έχουμε δύο παιχνίδια μέχρι τη διακοπή, είναι αγώνες δίχως αύριο, αρχής γενομένης με τον Τρικούπη (σ.σ. Μεσολόγγι Baxi) που είναι μια αξιόμαχη ομάδα. Πρέπει να πετύχουμε  τις νίκες που χρειαζόμαστε για να ξεκολλήσουμε βαθμολογικά. Μακάρι να είχαμε και τον κόσμο μας αλλά αυτό δεν γίνεται και πρέπει να παλεύουμε και για εμάς και αυτούς”.

Για Μιλόσεβιτς και Ντραγκίτσεβιτς: “Κάνουν μεγάλη προσπάθεια για να δώσουν το παρών. Ο Μιλόσεβιτς είναι ένα βήμα μπροστά, θα εξαντλήσουν τις πιθανότητες για να παίξουν, τους χρειαζόμαστε. Όποιος μπει στο γήπεδο θα πρέπει να καταθέσει την ψυχή του και δεν πρέπει να σκεφτόμαστε τις απουσίες”.

Για το μπάσκετ στην Ελλάδα:Υπάρχουν πολλοί άνθρωποι του μπάσκετ σε Α2, Β’ Γ’, γυναικείο οι οποίοι ζουν τις οικογένειες τους από αυτό, βρίσκονται σε πολύ δύσκολη θέση επειδή δεν γίνονται τα πρωταθλήματα. Έχουν τη στήριξή μας και μακάρι να ξεκινήσουν σύντομα”.

 

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ