Ηρακλής: Συμφωνία με Στέργιο Κουφό, με δυο απουσίες απέναντι στον Ολυμπιακό

Ο Στέργιος Κουφός συμφώνησε με τον Θόδωρο Δρακόπουλο και απομένει μόνο η επίσημη ανακοίνωση για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία του Ηρακλή.

Ο Κουφός θα αντικαταστήσει τον Θανάση Σκουρτόπουλο και την Κυριακή (24/10, 17:00, ΕΡΤ3) θα βρεθεί στο Ιβανώφειο, όπου ο Ηρακλής υποδέχεται τον Ολυμπιακό, αλλά δεν θα κοουτσάρει την ομάδα.

Ο Παντελής Μπούτσκος θα καθίσει για τελευταία φορά στον πάγκο του Ηρακλή ως πρώτος προπονητής.

Ο Γάιος Σκορδίλης έχει τεθεί νοκ άουτ από το παιχνίδι με την ομάδα του Πειραιά, λόγω των ενοχλήσεων στα πλευρά. Απών θα είναι και ο Έλστον Τέρνερ Τζούνιορ, που βρίσκεται με άδεια στις ΗΠΑ, καθώς τα επόμενα εικοσιτετράωρα θα γίνει για πρώτη φορά πατέρας.

Μπούτσκος: “Να διαβάσουμε σωστά το παιχνίδι και να έχουμε τις καλύτερες δυνατές αποφάσεις”

Μιλώντας για την Κυριακάτικη (24/10) αναμέτρηση, ο υπηρεσιακός προπονητής του Ηρακλή, Παντελής Μπούτσκος, υποστήριξε: “Θέλουμε να χτίσουμε πάνω σε αυτά που είδαμε στα 37 λεπτά του αγώνα με την Μπαχτσεσεχίρ, όπου κάναμε υπέρβαση στην προσπάθεια και κατά διαστήματα, κυριαρχήσαμε απέναντι σε μία πολύ ποιοτική ομάδα.

Κόντρα στον Ολυμπιακό, θέλουμε να έχουμε την ίδια προσέγγιση. Να μπούμε με την ίδια ένταση, να διαβάσουμε σωστά το παιχνίδι και να έχουμε τις καλύτερες δυνατές αποφάσεις, κάτω από συνθήκες πίεσης, κάτι που είναι στην κορυφή της ιεράρχησης των αναγκών μας”.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ