Γκετσεβίτσιους: «Υπήρχαν οικονομικά προβλήματα στον Άρη»

O Μαρτίνας Γκετσεβίτσιους, παραχώρησε συνέντευξη σε ΜΜΕ της Λιθουανίας και αναφέρθηκε στην πορεία του με τον Άρη, τονίζοντας πως υπήρχαν αρκετά προβλήματα οικονομικά και διοικητικά προβλήματα κατά την διάρκεια της χρονιάς.

Απογοητευμένος από την φετινή του παρουσία στον Άρη εμφανίστηκε σε δηλώσεις του σε ΜΜΕ της Λιθουανίας ο Μαρτίνας Γκετσεβίτισους. 

Ο έμπειρος άσος, μιλώντας σε Μέσο της πατρίδας του υποστήριξε πως ο Άρης αντιμετώπιζε οικονομικά και διοικητικά προβλήματα, με αποτέλεσμα να είναι απλήρωτοι οι αθλητές από τον Δεκέμβριο.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για την πρόταση του Άρη και τη συμφωνία που υπήρχε με ομάδα της Σαουδικής Αραβίας το καλοκαίρι: «Είχα συμφωνήσει και πίστευα πως θα παίξω στη Σαουδική Αραβία και είχαμε ξεκινήσει ήδη να καταστρώνουμε τα πλάνα μας για τη ζωή μας. Τελικά το συμβόλαιο ακυρώθηκε και πήρε μια ελάχιστη αποζημίωση. Μετά ήρθε η πρόταση από την Ελλάδα, όπου είχα αγωνιστεί ξανά. Ήξερα τι να περιμένω αλλά τα πράγματα δεν εξελίχθηκαν όπως νόμιζα με πολλά προβλήματα».

 Για τα οικονομικά προβλήματα και πως επηρέασε ο κορωνοϊός:  «Όταν ένας σύλλογος δεν πληρώνει τους παίκτες από τον Δεκέμβριο ή τον Ιανουάριο και δημιουργούνται προβλήματα, δεν μπορώ να πω ότι φταίει η πανδημία. Υπήρχαν προβλήματα μέσα στην ομάδα επειδή οι πρόεδροι άλλαζαν. Μέχρι τώρα δεν είναι πρόθυμοι να επικοινωνήσουν και να εξηγήσουν τι γίνεται. Υπήρχαν χρέη πριν την πανδημία και υπάρχουν ακόμα προβλήματα στην ομάδα. Για να το θέσω ευγενικά, υπάρχει το ερώτημα για το πότε θα λυθούν όλα αυτά».

 Για το αν θα πάει στην FIBA: «Δεν μπορώ ακόμη να κινηθώ δικαστικά γιατί πρέπει να περιμένω να τελειώσει το συμβόλαιό μου. Περιμένουμε και την FIBA να ξεκαθαρίσει τι πρέπει να κάνουν οι ομάδες με τους παίκτες λόγω της πανδημίας. Αυτό παίρνει πολύ καιρό. Ίσως φτάσουμε σε συμφωνία αλλά δεν το πιστεύω. Πιστεύω πως χρειάζονται πιο αυστηρά μέτρα».

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ