Φασούλας: Να βγει μπροστά το Υπουργείο Αθλητισμού για Μαρτσουλιόνις! (video)

Την αντίδραση από το Υπουργείο Αθλητισμού, για τις δηλώσεις του Σαρούνας Μαρτσουλιόνις περί απόπειρας χρηματισμού των Σοβιετικών, πριν από τον τελικό του Eurobasket 1987, ζήτησε ο Παναγιώτης Φασούλας!

 

Μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του MEGA και τη Ράνια Τζίμα, ο Παναγιώτης Φασούλας, εκ των μεγάλων πρωταγωνιστών της επιτυχίας της Εθνικής Ελλάδας στο Eurobasket της Αθήνας, 1987, σημείωσε πως οι αθλητές της πρώην Σοβιετικής Ένωσης “ήταν πολύ δύσκολο να αποδεχτούν οποιαδήποτε ήττα” ωστόσο είναι άγνωστο γιατί τώρα ο Μαρτσουλιόνις προέβη σε αυτή τη δήλωση.

“Κανείς δεν μπορεί να το ξέρει, εκτός και αν φοβάται ότι ξαναρχόμαστε”, είπε αστειευόμενος ο Παναγιώτης Φασούλας, ο οποίος απέδωσε τη δήλωση αυτήν σε αστοχία από έναν αθλητή «σύμβολο της Σοβιετικής Ένωσης».

“Απορώ γιατί ακόμη η πολιτειακή ηγεσία της χώρας δεν έχει κινηθεί και με έναν νομικό τρόπο. Θα ήθελα να δω πιο σημαντικές αντιδράσεις από θεσμικούς παράγοντες”, λέει ο Παναγιώτης Φασούλας, ο οποίος μέχρι στιγμής, είναι ο μοναδικός που έχει απαντήσει στον Μαρτσουλιόνις.

“Είναι εντελώς συκοφαντικό. Πρέπει να βγει μπροστά το Yπουργείο Αθλητισμού και να απαντήσει με όποιον τρόπο κρίνει. Πρέπει να γίνει άμεσα”, κατέληξε ο “Πάνι”

Δείτε όσα είπε ο Παναγιώτης Φασούλας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του MEGA:

 

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ