Εθνική: Πετάει για Ιταλία την Τετάρτη με 14 παίκτες στην αποστολή (pic)

Με 14 παίκτες στην αποστολή, θα αναχωρήσει την Τετάρτη για το Μιλάνο η Εθνική μας ομάδα!

Αποφασίστηκε δηλαδή να βρίσκονται όλοι όσοι είναι διαθέσιμοι με την αποστολή, κι η 12άδα θα βγει ανάλογα με την τελευταία ενημέρωση του ιατρικού επιτελείου για την κατάσταση των τραυματιών.

Στην αποστολή θα μετέχουν οι Κώστας Σλούκας, Νικ Καλάθης, Ταίαλερ Ντόρσεϊ, Γιαννούλης Λαρεντζάκης, Λευτέτης Μποχωρίδης, Μιχάλης Λούντζης, Γιάννης Αντετοκούνμπο, Θανάσης Αντετοκούνμπο, Κώστας Παπανικολάου, Ιωάννης Παπαπέτρου, Κώστας Αντετοκούνμπο, Δημήτρης Αγραβάνης, Λεωνίδας Κασελάκης, Γιώργος Παπαγιάννης.

 

 

Τα προβλήματα τραυματισμών που αντιμετώπισαν Σλούκας, Κώστας Αντετοκούνμπο, Παπαγιάννης και Παπαπέτρου ανησύχησαν όλο αυτό το διάστημα την ελληνική ομάδα και για αυτό το λόγο, αποφασίστηκε να πάνε και οι 14 στην Ιταλία.

Πάντως οι τελευταίες πληροφορίες φέρουν τον Σλούκα, τον Παπαγιάννη και τον Παπαπέτρου, να είναι έτοιμοι να αγωνιστούν, από ιατρικής πλευράς, ενώ ο Κώστας Αντετοκούνμπο ίσως χρειαστεί λίγο χρόνο παραπάνω.

Το μεσημέρι της Τρίτης, ο ομοσπονδιακός προπονητής Δημήτρης Ιτούδης έκοψε τους Παναγιώτη Καλαϊτζάκη, Γιάννη Κουζέλογλου και Δημήτρη Κακλαμανάκη. 

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ