ΕΣΑΚΕ: Η συνέντευξη Τύπου για την Ημιτελική και Τελική Φάση των playoffs

Ο ΕΣΑΚΕ ανακοίνωσε τη νέα ώρα κατά την οποία θα λάβει χώρα την Τρίτη (18/5) η συνέντευξη Τύπου για την Ημιτελική και Τελική Φάση των playoffs της Stoiximan Basket League.

Η ανακοίνωση του ΕΣΑΚΕ:

“Οι μάχες της Stoximan Basket League κορυφώνονται στο δρόμο προς τον τίτλο του Πρωταθλητή. Εν όψει της έναρξης της Ημιτελικής και Τελικής Φάσης των Playoffs της Stoiximan Basket League 2020-21 λοιπόν, ο ΕΣΑΚΕ διοργανώνει κοινή συνέντευξη Τύπου των αρχηγών και των προπονητών των τεσσάρων ομάδων που θα συμμετέχουν, την Τρίτη (18/5) με ώρα έναρξης τις 12:00 και όχι τις 13:30 που αρχικά είχε οριστεί.

Η συνέντευξη θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα Τύπου του Κεντρικού Σταδίου του ΟΑΚΑ και θα καλυφθεί με live streaming από το κανάλι του ΕΣΑΚΕ στο Youtube.com και την σελίδα του Συνδέσμου στο Facebook.

Λόγω των περιοριστικών μέτρων για την αντιμετώπιση της πανδημίας και την προστασία της δημόσιας υγείας, η συνέντευξη θα πραγματοποιηθεί χωρίς την φυσική παρουσία εκπροσώπων των ΜΜΕ.

Ζητούμε την κατανόηση των δημοσιογράφων που μπορούν να απευθύνουν τα ερωτήματα τους στο mail media@esake.gr έως την Τρίτη 18/5 στις 10:30 και κατά την διάρκεια της συνέντευξης στο messenger της σελίδας του ΕΣΑΚΕ στο Facebook”.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ