Εκταμιεύτηκε το ποσό από τη φορολόγηση των κερδών των παικτών των τυχερών παιγνίων

Ο ΕΣΑΚΕ ανακοίνωσε ότι εκταμιεύτηκε το ποσό από τη φορολόγηση των κερδών των παικτών των τυχερών παιγνίων.

Όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση:

“Ολοκληρώθηκε η εκταμίευση του ποσού που αντιστοιχεί στις ΚΑΕ και στον ΕΣΑΚΕ από την φορολόγηση των κερδών των παικτών των τυχερών παιγνίων.

Πρόκειται για να ένα μόνιμο μηχανισμό στήριξης του ελληνικού αθλητισμού που θεσπίστηκε από την Πολιτεία πριν από ένα χρόνο και στον οποίο μετά από ενέργειες της διοίκησης του ΕΣΑΚΕ και συνεργασία με τον υφυπουργό Αθλητισμού κ. Αυγενάκη εντάχθηκαν οι ομάδες της Basket League.

Ο μόνιμος μηχανισμός συμβάλλει στην προσπάθεια των ΚΑΕ και του ΕΣΑΚΕ για την περαιτέρω ανάπτυξη του αγαπημένου αθλήματος μας και χάρις στο αυστηρό πλαίσιο προϋποθέσεων που έχει τεθεί από το Υφυπουργείο Αθλητισμού στην προσπάθεια των ίδιων των ομάδων και του ΕΣΑΚΕ για την οικονομική εξυγίανση των ΚΑΕ και την καταστολή φαινομένων αθέμιτου ανταγωνισμού στην Basket League.

Το Δ.Σ. του ΕΣΑΚΕ θα συνεχίσει να διεκδικεί με επιχειρήματα, στοιχεία και καλόπιστο διάλογο με την Πολιτεία όσα πραγματικά αναλογούν στο επαγγελματικό μπάσκετ και σε όσα έχει προσφέρει στον ελληνικό αθλητισμό και την κοινωνία.”

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ