Έκλεισε στον Προμηθέα ο Λούντζης

Ο Μιχάλης Λούντζης, όπως αποκάλυψε χθες το SDNA, θα γίνει παίκτης του Προμηθέα, καθώς η μικρή διαφορά καλύφθηκε και ο παίκτης πήρε τις διαβεβαιώσεις ότι θα έχει τον χρόνο συμμετοχής για να εξελιχθεί.

To SDNA σας αποκάλυψε από χθες πως ο Μιχάλης Λούντζης βρίσκεται κοντά στον Προμηθέα. Οι αρχικές επαφές είχαν ήδη γίνει, με τον νεαρό γκαρντ να ζητά διαβεβαιώσεις σχετικά με τον χρόνο συμμετοχής του. 

Ο πρώην άσος του Λαυρίου πήρε αυτό που ζητούσε από τους ανθρώπους του Προμηθέα, κάτι που έφερε τελικά και το οριτικό deal ανάμεσα στις δύο πλευρές, αφού καλύφθηκε και η μικρή οικονομική διαφορά που παρουσίασε στις πρώτες συζητήσεις.

Έτσι, ο Λούντζης πρέπει να θεωρείται ήδη παίκτης του Προμηθέα, με τους Πατρινούς να ενισχύουν ακόμα περισσότερο το ελληνικό στοιχέιο στο ρόστερ τους.

Αξίζει να σημειωθεί πως για τον 21χρονο άσο ενδιαφέρθηκε και η ΑΕΚ, όμως η παρουσία των Νίκου Ζήση και Νίκου Γκίκα στο ρόστερ αποθάρρυνε τον άλλοτε άσο του Παναθηναϊκού, ο οποίος θα αγωνίζεται πλέον κάτω από τις οδηγίες του Μάκη Γιατρά.
 

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ