Χάτσερ: «Ανέκδοτο η κατάσταση στην Ελλάδα»

Ο Ουίλιαμ Χάτσερ με δήλωση του εξήγησε τους λόγους που απέρριψε κάθε πρόταση από ελληνική ομάδα, χαρακτηρίζοντας “ανέκδοτο” την κατάσταση στο πρωτάθλημα.

Τις τελευταίες μέρες η Λάρισα Bread Factory προσέγγισε τον Ουίλιαμ Χάτσερ, ώστε να ενισχύσει το ρόστερ της για τη νέα σεζόν. Παρ’ όλα αυτά και παρά τη διάθεση των Θεσσαλών, η υπόθεση δεν προχώρησε και αιτία ήταν η στάση του έμπειρου γκαρντ.

Με δήλωσή του στο SDNA, μάλιστα, ο Χάτσερ εξήγησε τους λόγους που απέρριψε την προοπτική της ομάδας του Λίνου Γαβριήλ, εστιάζοντας σε παλιότερες οφειλές του από τον ΠΑΟΚ, δίνοντας τη δική του διάσταση στο θέμα των οφειλών προς το πρόσωπό του.

Στη δήλωσή του ο 35χρονος γκαρντ ανέφερε χαρακτηριστικά: «Ο λόγος που απέρριψα όλες τις προτάσεις από ελληνικές ομάδες φέτος το καλοκαίρι είναι επειδή ο ΠΑΟΚ μου οφείλει ακόμα 93.000 δολάρια. Το γεγονός ότι είναι σε θέση να υπογράψει όλους τους ξένους και να φτιάξει όλο του το ρόστερ είναι κάτι τρελό για μένα. 

Έκανα το σωστό και πήγα στη FIBA, όπου και κέρδισα την υπόθεση. Όμως η FIBA δεν έχει επιβάλει ακόμα απαγόρευση μεταγραφών ή κάποια άλλη κύρωση. Αυτά είναι χρήματα που είχα λαμβάνειν πριν από 2 χρόνια. Γι αυτό δεν έχω δεχτεί καμία πρόταση από την Ελλάδα φέτος. Θεωρώ ότι η κατάσταση είναι ανέκδοτο».

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ