Χαραλαμπίδης: Δύσκολη πρεμιέρα για Περιστέρι, κόντρα στον ΠΑΟΚ

Μια ακόμα δύσκολη πρεμιέρα, απέναντι στον ΠΑΟΚ, περιμένει για το Περιστέρι ο συνεργάτης του Βασίλη Σπανούλη, κι άλλοτε coach στον “δικέφαλο του βορρά”, Κώστας Χαραλαμπίδης.

Μιλώντας στο επίσημο site του Περιστερίου bwin για την πρεμιέρα της ομάδας του (8/10, 19:15, ΕΡΤ3) στην Basket League, ο Χαραλαμπίδης τόνισε:

“Αναμένουμε ένα δύσκολο παιχνίδι, γιατί η πρεμιέρα πάντα είναι ιδιαίτερη και κρύβει παγίδες, δεν έχει σχέση με την εικόνα που έχεις παρουσιάσει στα φιλικά παιχνίδια”.  υποστήριξε ο συνεργάτης του Βασίλη Σπανούλη, Κώστας Χαραλαμπίδης, αναφερόμενος στην αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ, στον οποίο ήταν προπονητής μέχρι τον Φεβρουάριο του 2020, όταν και παραιτήθηκε.

“Οπότε αυτό που θέλουμε εμείς είναι να ξεκινήσουμε τη σεζόν, όπως και στο Basketball Champions League με πολύ μεγάλη ένταση, να θέσουμε τους όρους μας.

Περιμένουμε τον ΠΑΟΚ να είναι ανταγωνιστικός. Έδειξαν άλλωστε με την Ντιζόν ότι είναι ανταγωνιστικοί και θα προσπαθήσουν να έρθουν εδώ για να διεκδικήσουν το καλύτερο που μπορούν”, συμπλήρωσε.

Όσο για την καλή ψυχολογία που δημιουργεί η πρώτη νίκη σε επίσημο παιχνίδι στην Ευρώπη, ο Κώστας Χαραλαμπίδης, εξήγησε:

“Είναι μια νίκη που δίνει μια σκέψη στους αθλητές, ότι ο τρόπος που δουλεύουν και θυσιάζονται μέσα στο γήπεδο έχει ένα αποτέλεσμα, οπότε αυτό μπορεί να είναι οδηγός”.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ