Άρης: Από σήμερα στη Λάρισα για τον αγώνα του Σαββάτου

Ο Άρης ολοκλήρωσε νωρίς το μεσημέρι της Παρασκευής (14/01) την προετοιμασία του για τον αυριανό αγώνα με τη Λάρισα εκτός έδρας (15/01, 17:00), στην επανεκκίνηση της Stoiximan Basket League.

Με εξαίρεση τον Σταύρο Σχίζα, ο προπονητής του, Γιάννης Καστρίτης έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του.

Ο ενθουσιασμός δεν κρύβεται στον Άρη, που έχει να αγωνιστεί από τις 11 Δεκεμβρίου και μετά από 35 μέρες, θα δώσει αύριο επίσημο αγώνα στο κλειστό Νεάπολης Λάρισας.

Ο συνεργάτης του Καστρίτη, Δημήτρης Καρβούνης είπε σχετικά στο arisbc.gr:

“Μετά από τη μεγάλη αποχή από τις αγωνιστικές υποχρεώσεις μας, υγιείς και επιστρέφοντας σταδιακά στις προπονήσεις, ψάχνοντας βέβαια να βρούμε τον ρυθμό και τα πατήματά μας όπως και οι υπόλοιπες ομάδες, έχουμε μπροστά μας το παιχνίδι με τη Λάρισα, το οποίο είναι υψίστης σημασίας.

www.allstarbasket.gr

 

Η Λάρισα είναι μία ομάδα που απαρτίζεται από έμπειρους Έλληνες και ξένους παίκτες, οι οποίοι ξέρουν το ελληνικό πρωτάθλημα. Από την άλλη πλευρά, εμείς, εκτός από την απουσία του Σταύρου Σχίζα, είμαστε ετοιμοπόλεμοι, σίγουρα εγκεφαλικά, για να πάμε να παλέψουμε το παιχνίδι και να πάρουμε τη νίκη.

Είναι ένα ματς το οποίο πρέπει να προσεγγίσουμε αμυντικά. Από τον πρώτο μέχρι τον τελευταίο παίκτη που θα πατήσει στο παρκέ, να δώσουμε το 100% ώστε να βγάλουμε εις πέρας το δύσκολο έργο που έχουμε στη Λάρισα”.

Η αποστολή του Άρη θα μεταβεί από το απόγευμα της Παρασκευής στη Λάρισα για τον αυριανό αγώνα, στη 12η αγωνιστική της Stoiximan Basket League.

 

 

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ