Άρης: Ο απολογισμός του 2022 και η υπόσχεση για τη νέα χρονιά (vids)

Τον απολογισμό του 2022 έκανε λίγες ώρες πριν από την αλλαγή του χρόνου ο Άρης, χωρίς να παραλείψει να στείλει υπόσχεση για το 2023.

Ιδού τι αναφέρεται στο επίσημο site της ομάδας:

“Το 2022 φεύγει, το 2023 ανατέλλει… Η χρονιά που μας αποχαιρετά είχε πολλές συγκινήσεις και θέλουμε να πιστεύουμε ότι το πρόσημο για τον Άρη ήταν θετικό.

Αρχικά, θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον κόσμο της ομάδας μας για τη συγκινητική στήριξή του.

Ο Άρης έχει βαθιές μπασκετικές ρίζες, είναι η ομάδα που ένωσε όλους τους Έλληνες με τη λαμπρή πορεία της στο παρελθόν και πλέον το κατάμεστο “Nick Galis Hall” έχει γίνει και πάλι σημείο αναφοράς.

Και ελπίζουμε να μείνει έτσι έως το τέλος της σεζόν, και όχι μόνο.

apologismos1

Μέσα στο 2022 ο Άρης κατάφερε να πραγματοποιήσει μία καλή πορεία, μετά από αρκετές περιπετειώδεις σεζόν.

Το 2021-22 η ομάδα έκανε βήματα προόδου και το 2022-23 εξελίσσεται ακόμα καλύτερα.

Η υπόσχεση είναι ότι άπαντες, από τον πρώτο έως τον τελευταίο, θα δώσουν το 101% των δυνάμεών τους για μία ακόμα πιο επιτυχημένη χρονιά.

Άλλωστε αυτή η κατάθεση ψυχής είναι που “κέρδισε” τον κόσμο και τον έφερε και πάλι μαζικά στο “Nick Galis Hall“.

apologismos2

Την ίδια ώρα, σε εξέλιξη βρίσκεται η σημαντικότερη αποστολή της ομάδας μας: Η οικονομική εξυγίανση της ΚΑΕ.

Μέσα στο 2022 ο Άρης κατάφερε να μειώσει σημαντικά το χρέος που “κληρονόμησε” από το παρελθόν και να εξοφλήσει πολλούς πιστωτές.

Αυτή η προσπάθεια συνεχίζεται αδιάκοπα, η μάχη είναι καθημερινή και η επιτυχία της είναι “πρέπει” για να συνεχίσει την ανοδική πορεία της.

Δεσμευόμαστε ότι θα συνεχίσουμε να κάνουμε το παν για να πάρουν τα οφειλόμενα όσοι έχουν λαμβάνειν από τις προηγούμενες χρήσεις.

apologismos3

Σ’ αυτήν την προσπάθεια, κανείς δεν περισσεύει. Εδώ οφείλουμε ένα “ευχαριστώ” στους ανθρώπους που βοηθούν, μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Η προσφορά τους θα μείνει ανεξίτηλη.

Σύντομα η ΚΑΕ Άρης θα παραθέσει συνέντευξη Τύπου, όπου θα αναλυθούν τα πάντα που αφορούν στην ομάδα μας, αλλά και η πορεία της οικονομικής εξυγίανσης της εταιρείας.

Κλείνοντας, ας θυμηθούμε μαζί τις 13 νίκες που πέτυχε ο Άρης μέσα στο 2022. Με την ευχή, τη νέα χρονιά να έρθουν ακόμα περισσότερες”.

Δείτε ΕΔΩ τα σχετικά videos που αναρτήθηκαν στο site της ΚΑΕ Άρης

Και το ευχετήριο tweet της ομάδας:

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ