Αντετοκούνμπο: “Θα ήταν τρομερό να είμαι σημαιοφόρος στο Παρίσι”

Στην προοπτική να κρατήσει την ελληνική σημαία στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι ως σημαιοφόρος εξέφρασε ο  Γιάννης Αντετοκούνμπο.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο σε δηλώσεις του στην εκπομπή PICK N ROLL της Cosmote TV αναφέρθηκε στη νέα σεζόν, το EuroBasket αλλά και την προοπτική να γίνει ο σημαιοφόρος των Ολυμπιακών Αγώνων του Παρισίου!

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Greek Freak:

Για τη νέα σεζόν με τους Μπακς: “Είμαι μια χαρά σωματικά και πνευματικά, μακάρι να είμαστε υγιείς να πάνε όλα καλά. Κάθε χρόνο 5-6 ομάδες έχουν πιθανότητες να κερδίσουν τον τίτλο. Είμαστε μια από αυτές. Είμαστε δεμένοι ως ομάδα και μέσα στα φαβορί για τον τίτλο. Πάμε να κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε, να είμαστε υγιείς. Με βοηθάει το ευρωπαϊκό παιχνίδι να γίνομαι καλύτερος. Από πιο παλιά… Το κατάλαβα στο Παγκόσμιο του 2019. Μακάρι να έχουμε σαν ομάδα μια καλή σεζόν”.

Για τον απολογισμό του Eurobasket: “Η ομάδα τα έδωσε όλα, ήταν κάτι που είπαμε εξ αρχής. Μια υπόσχεση που κρατήσαμε. Αυτή η πορεία είναι… βήματα. Δεν θα έρθει ξαφνικά το μετάλλιο, έγινε καλύτερη παντού η Εθνική. Σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια, τις προπονήσεις, το πώς δεθήκαμε σαν ομάδα, το πώς ήλθαμε πιο κοντά. Μακάρι να έχουμε κι άλλη ευκαιρία να διεκδικήσουμε ένα μετάλλιο. Από ‘δω και πέρα δεν αλλάζει ο στόχος.

Χτίσαμε κάτι πολύ καλό φέτος. Όλοι έδωσαν τα πάντα, νιώσαμε την αγάπη του κόσμου όπου και αν παίξαμε. Φέτος ένιωσα λες και δώσαμε μια ελπίδα στον κόσμο, ότι αυτή η Εθνική μόλις ξεκινάει. Θέλουμε να δώσουμε χαρά στον κόσμο και σε εμάς τους ίδιους. Είναι βαριά η φανέλα της Εθνικής, είναι κάτι διαφορετικό! Να ακούς τον Εθνικό Ύμνο… Η Εθνική με έκανε να αγαπήσω ξανά το μπάσκετ. Ξεκινάμε. Είναι βαριά η φανέλα της Εθνικής, είναι κάτι διαφορετικό. Η Εθνική με έκανε να αγαπήσω πολύ το μπάσκετ”.

Για το Παγκόσμιο Κύπελλο: “Θα έχουμε κι άλλη ευκαιρία στο Παγκόσμιο και μετά στους Ολυμπιακούς Αγώνες για να διεκδικήσουμε ένα μετάλλιο. Δεν αλλάζει ο στόχος, χτίσαμε κάτι πάρα πολύ καλό παίκτες και παιδιά, νιώθαμε και την αγάπη από τον κόσμο. Μας παρακολουθούσαν κι αυτό ήταν πολύ ωραίο. Παλιότερα όταν χάναμε νιώθαμε στενοχωρούσαμε τον κόσμο, φέτος ένιωσα ότι δώσαμε ελπίδα στον κόσμο. Μακάρι να κάνουμε μια επιτυχία και να δώσουμε χαρά σε όλους. Και στους εαυτούς μας. Αυτή την αγάπη δεν την είχα νιώσει και ήταν κάτι πάρα πολύ ωραίο”.

Για το αν θα ήθελε να είναι σημαιοφόρος της Εθνικής ομάδας στου Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισίου: “Το όνειρο να γίνω σημαιοφόρος στους Ολυμπιακούς Αγώνες θα ήταν τρομερό! Αλλά υπάρχουν βήματα για να φτάσουμε εκεί. Πρέπει να δουλέψουμε μέσα στη σεζόν, να ετοιμαστούμε και να κάνουμε κάτι σπουδαίο”.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ