Ανατροπή στον ΠΑΟΚ: Αλλάζουν τα δεδομένα για Μέξα!

Μπορεί χθες μετά το άτυπο Δ.Σ που πραγματοποιήθηκε όλα να έδειχναν ότι ο ΠΑΟΚ θα πορευτεί την νέα αγωνιστική περίοδο με τον Κώστα Μέξα στο «τιμόνι» του, όμως μετά από διχογνωμία που υπήρξε για το εν λόγω ζήτημα ανάμεσα στους ανθρώπους του Δικεφάλου, το θέμα του προπονητή είναι και πάλι στον… αέρα.

Μετά το χθεσινό άτυπο Δ.Σ που πραγματοποιήθηκε με τη συμμετοχή των ανθρώπων που έχουν αναλάβει να «τρέξουν» τον μπασκετικό ΠΑΟΚ, φάνηκε πως ο Κώστας Μέξας θα ήταν αυτός που θα αναλάμβανε την τεχνική ηγεσία του Δικεφάλου και για τη νέα σεζόν.

Η πρόταση για την συνέχιση της συνεργασίας ανάμεσα στην «ασπρόμαυρη» ΚΑΕ και τον Έλληνα προπονητή έγινε εκ μέρους του κ. Χατζόπουλου, ο οποίος μάλιστα θα έδινε και κάποιες οικονομικές εγγυήσεις σε περίπτωση που ο έμπειρος τεχνικός θα αναλάμβανε εντέλει την ομάδα.

Όμως, για την εν λόγω πρόταση υπήρξε διχογνωμία και αντιδράσεις από τα υπόλοιπα μέλη της διοίκησης, καθώς όπως φαίνεται υποστήριζαν την πρόσληψη του έτερου υποψηφίου για τη θέση του προπονητή, Χάρη Μαρκόπουλου.

Έτσι σε σημερινό νέο ΔΣ, ο κ. Χατζόπουλος εμφανίστηκε ιδιαιτέρα δυσαρεστημένος από τις τελευταίες εξελίξεις και από το γεγονός ότι δεν μπορούσε να παρθεί μια κοινή απόφαση, κάτι που είχε ως αποτέλεσμα να ανακοινώσει ότι δεν θα συνεχίσει να εμπλέκεται διοικητικά με την ΚΑΕ ΠΑΟΚ.

Τα γεγονότα αυτά των τελευταίων 48 ωρών, αφενός έχουν αφήσει «μετέωρο» το θέμα του προπονητή, με τον Κώστα Μέξα, αλλά και τον Μιχάλη Γιαννακίδη που θα είχε θέση τιμ μάνατζερ να είναι στον αέρα, ενώ αφετέρου δείχνουν ότι οι άνθρωποι που έχουν αναλάβει αυτή τη στιγμή τον ΠΑΟΚ δεν μπορούν να ακολουθήσουν το ενωτικό κλίμα που απαιτείται για να βγει το τμήμα από τη δύσκολη κατάσταση στην οποία βρίσκεται.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ