Αγγέλου: Καλά κάνει ο ΠΑΟΚ κι έχει πάτημα

Για την επίμαχη φάση των Λοβ-Μέικον που ο ΠΑΟΚ εξέφρασε την οργή του, το δύσκολο πρόγραμμα και τους ημιτελικούς με τον Παναθηναϊκό, μίλησε ο προπονητής της ΑΕΚ, Βαγγέλης Αγγέλου μετά τον αγώνα της Κυριακής (16/5).

Η ΑΕΚ λύγισε τελικά τον ΠΑΟΚ με 87-81, όμως το αντικανονικό κόψιμο του Μέικον στον Λοβ, έδωσε τη δυνατότητα στον ΠΑΟΚ να διαμαρτύρεται έντονα!

“Καλά κάνει ο ο ΠΑΟΚ και έχει πάτημα” απάντησε ο Βαγγέλης Αγγέλου, στη σχετική ερώτηση που του έγινε στη συνέντευξη Τύπου.

“Αυτή είναι η ομορφιά του παιχνιδιού, κανείς δεν θέλει να χάνει.

Εμείς θέλαμε να ασχοληθούμε με εμάς. Τα λάθη είναι φυσιολογικά.

Ο ΠΑΟΚ βοήθησε την ποιότητά του με τον χρόνο που σταματούσε συνεχώς στην 3η περίοδο. Η πίεση ήταν με την ΑΕΚ. Εμείς προσπαθήσαμε να ανταπεξέλθουμε”.

Ο Αγγέλου τόνισε ότι από πλευράς τακτικής η ΑΕΚ είναι καλά δουλεμένη κι επαίνεσε τον προκάτοχό του Ηλία Παπαθεοδώρου.

“Η ομάδα τακτικά, ήταν πολύ καλά δουλεμένη, οφείλω να το πω για τον προηγούμενο προπονητή.

Μην ξεχνάτε ότι λείπει ένας παίκτης, ο Λάνγκφορντ που παίρνει 22 προσπάθειες. Είναι ο ηγέτης της, αυτός που παίρνει την ευθύνη και το στρες. Εμείς θέλαμε να βάλουμε ενέργεια και ρυθμό και να βελτιώσουμε την γρήγορη επίθεση μας.

Για τους ημιτελικούς με τον Παναθηναϊκό, θα φτιάξουμε πάλι ένα πρόγραμμα:

Θα κάνουμε εξετάσεις για να δούμε που βρισκόμαστε. Να δούμε την ποιότητα που έχει ο Παναθηναϊκός και τι μπορούμε να ελέγξουμε εμείς στο παιχνίδι. Να είμαστε ανταγωνιστικοί, να είμαστε μαζί, να έχουμε ομαδικό πνεύμα και να γινόμαστε καλύτεροι κάθε μέρα που περνάει” είπε ο Αγγέλου που νωρίτερα, είχε χαρακτηρίσει εφιαλτικό το πρόγραμμα που είχε η ΑΕΚ!

“Κλείνουμε 31 ημέρες μαζί. Η καταπόνησή μας ήταν μεγάλη, όπως και το στρες.

Το πρόγραμμα της ομάδας ήταν εφιαλτικό.

Αποφασίσαμε να ασχοληθούμε με το ενεργειακό κομμάτι. Σήμερα ο ΠΑΟΚ ωφελήθηκε όταν το παιχνίδι άρχισε να έχει διακοπές.

Είμαστε ευχαριστημένοι, να δώσω συγχαρητήρια σε όλο τον οργανισμό, οι παίκτες κλήθηκαν να αλλάξουν τσιπ και από ένα είδος… μουσικής, πήγανε σε άλλο”.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ